sömntuta

godmorgon mina fina!
har myst ner mig i soffan med en filt runt mig medans älskling sover. man vet ju följderna av att väcka honom ;)

gårdagen blev jätte lyckad! kalaset var jätte roligt med lekar och gooooood maaaaat! jag och adam drog rätt tidigt för att träffa Lina som varit i spanien i en vecka. mötte dom vid fredhem och blev kvar där i stort sett hela kvällen. vid 11 eller vad den nu va(?) åkte mamma och alla hem från kalaset så då åkte vi med dom hem. skulle stanna och hyra film på statoil på hemvägen men dom hade tydligen slutat med det, så vi köpte en i stället, haha. irene huss blev det då hela kvällen med en massa mys! helt plötsligt fick adam något ryck och började göra armhävningar på golvet. trodde jag skulle skratta ihjäl mig!

nu ska jag hjälpa mamma med frullen och försöka väcka mitt lilla hjärta♥ hörs!


everything has two sides


new photo.

YES, nu är mina jobbveckor över! så jävla gött att lönen rullat in och att jag nu får vara ledig igen, wonderfuuuul! hade så himla mycket att göra idag på jobbet så jag knappt har ord för det. helt sjukt va det!

imorgon kommer nog älskling hit, annars på söndag. blir även kalas imorgon, så förhoppningsvis kommer han imorgon så han följer med. sen på måndag får vi fira våra 10 underbara månader som vi varit tillsammans! helt galet hur fort tiden går! du är allt för mig hjärtat♥ blir även tandläkaren på måndag, ska spänna tandställningen vilket är mindre kul.. men men, blir bra tillslut!

igår efter jobbet hade jag date med Amanda. vi hade lite myskväll med riktigt gott att äta och en massa prat! jätte länge sen vi hittade på något, så igår va det verkligen dags! tack för en jätte trevlig kväll pullan!
nu ska jag bara mysa med min familj hela kvällen. kanske uppdaterar senare!

pust!


old pic. någon från arkivet bara för att slippa ett bildlöst inlägg!
______________________________________________________________________________________
phjuuuw, har precis avverkat 4km i spåret. riktigt jävla skönt! konditionen ska upp nu igen, så är det bara. är skapligt svettig nu och ska hoppa in i en dusch innan jag slänger mig i sängen med en tidning i händerna. sen är det "sussilulli-time". börjar tidigt imorgon igen. på eftermiddagen får vi se vad som händer, är så himla sällskapssjuk just för tillfället. känns som alla människor är borta/på semester eller nåt sånt... aja det löser sig. ha det bra och sov så gott!

har inget att sägaaaaa


bild från i vintras på praon
______________________________________________________________________________

halloj!
jobb hela dagen, kom nyss hem typ. full fart är det! har precis tagit en dusch för snart kommer syssling och hennes familj som jag inte träffat på nästintill ett år. trevlans att ses lite. har inget att berätta egentligen, förutom att jag ätit 3 mjukglassar idag HAHA. va tvugna, för annars skulle det kastas bara för glassmaskinen skulle tömmas ikväll. så har väl lagt på mig nåt kilo idag ( EN som blir glad då iaf, eller hur hjärtat? ;) ) men nu måste jag fixa till mig lite, kanske hörs senare.

cash, cash, cash!

nu ska jag snart göra mig i ordning för att dra iväg till jobbet! jätte kul är det (vilket jag alltid tyckt om caféet) men det är så kul att lära sig saker som jag kan ha nytta av om jag öppnar ett café när jag blir stor, vilket jag vill.
igår gick jag och mammsen in på skoaffären och köpte ett par jobbarskor åt mig så jag slipper använda mina vita converse när man jobbar med mat ;) ingen bra kombo! pappa är hemma idag så jag ska fråga om han kan skjutsa mig, annars blir det diesel-Doris dit. see you

question

F -moa om shopping:
vart är trädet ifrån? :D

S - smyckesträdet är köpt på Åhlens! finns även andra storlekar och former samt färger, men det där föll mig i smaken :)

så trööööööött

blir så jävla irriterad på er som skriver dumma kommentarer och sen inte ens vågar stå för dom! så jävla omoget. inom en kort framtid blir det gästlösen om ni inte slutar. bloggar ska vara roligt att ha och inte att man ska känna sig illa till mods när man loggar in och ser dumma kommentarer. så sluta upp för fan och väx upp

RIP Amy Winehouse



ja som endel redan vet så dog ju Amy Winehouse igår. det ryktas om överdos, vilket inte förvånade mig så mycket. hur som helst så är det tragiskt att dö som 27 åring, om inte tala om Norge händelserna.. världen känns så, ja jag hittar inte ens några ord för det, men inte är det som det ska iallafall. hemskt är det i vilket fall som helst. det sitter 100 åringar på ålderdomshem och nästan ber om att få dö, men istället dör ungdomar. det är så fruktansvärt.. 

Ger en omsorgfulltanke till alla i Norge♥

W E D D I N G









Haha, dom 2 sista va väl inte så seriösa! men annars så ser ni hur jag såg ut på kusins bröllop igår
________________________________________________________________________________________

förlåt för dålig uppdatering den sista veckan. har jobbat långa dagar och inte kännt mig helt pigg heller endel dagar, så jag la bloggen på hyllan för ett par dagar.
igår var det iaf kusin Linda´s tur att gifta sig med sin Erik. det var ett underbart bröllop måste jag säga. fällde nästan en liten tår i kyrkan och när dom dansa brudvalsen för dom va så fina♥ var förövrigt en jätte trevlig fest efter som slutade med ett sjujäkla disco, haha.
klänningen på bilderna över fick pryda min kropp igår och frisyren lika så. sminkningen syns inte så bra, men det blev iaf en brun/beige skuggning som jag blev jätte nöjd med faktiskt. jätte fin i verkligheten, faktiskt. bilder från bröllopet kanske jag slänger upp imorgon, har inte fört över dom än..

idag åkte jag och mamma till västerås för att byta lite storlekar på våra nya dubbelbuggs kläder :) stötte även på Johanna och Henke ( min syssling och hennes kille) så vi tog en fika med dom och sen blev det en galen glass på GALNAGLASSEN. jätte trevligt att träffa dom! fick med mig nya storlekar hem sen följde även lite annat med hem också, hehe. kanske visar senare.
nu ska jag iaf gå ner och äta något mer, sen tänker jag soffsträjka hela kvällen! puss

Mitt nya rum!

Q: sugen på att se hela ditt rum nu när du gjort om, kan du inte lägga in lite bilder när det är helt klart? :*

A: hej tjejen! jo absolut, har ju lovat det ;) är inte Helt klart än, men blir nog det inom närmsta dagarna. då får vi se vad du tycker!



Ja, nu är mitt rum klart! det enda som fattas är lite blommor plus en korg att ha plattången och lite sånt i framför spegeln plus en taklampa. hittar ingen jag gillar...! men, nu kommer bilderna som ni väntat på







är helnöjd faktiskt, trivs som f*n! endel bilder blev lite halvdåliga, menmen.. sista bilden är lite olika på dekorationer jag har + mina dojjor som jag lovade att visa. ska självklart in blommor som sagt, men här är annars helheten. försökte ta bilder runt om i rummet så ni skulle förstå, så hoppas ni tycker det blev bra :)  om ni undrar över något, t.ex vart jag har köpt saker osv så får ni fråga det för jag orkar inte skriva ut allt.. ha det gött!

don't slow down, you're gonna crash



yes, här har ni lite bilder från Linkan. endel bättre och endel sämre är det, men ni får stå ut.

torsdag - åkte till älskling på middagen. träffade lite kompisar och drog runt på moppen tills ösregnet kom..! blev filmkväll istället och mys framför teven.

fredag - åkte till Söderköping, Smultronstället och köpte glass. baaaaaaouta stora va dom! helt galet, men gott va det! tog oss upp på berget sen, 90 m över plana marken. mjölksyra va det i benen ja.. ;) gick och kollade lite i stan sen innan vi for hemmåt. kvällen blev helt galen sen det är allt jag har att säga! cruisade runt med mopparna i hela Linköping, haha.

lördag - träffade lite kompisar och bara hade mys hemma. åkte hem vid 6 och sen va det bara slappiskväll hemma!

aa det är lite om dom dagarna. får snart börja med "what happen in Linkan stays in Linkan" haha ;)
______________________________________________________________________________________________

blev att baka en äppelpaj på eftermiddagen idag istället för en promenad, inte bra.. men såååå gott blev det! sen nu ikväll åkte mammsen iväg och köpte pizza. hur gooooott!? bra avslut på veckan och imorgon börjar jag jobba. 12:30 - 17:45 är det imorgon. blir nog ingen uppdatering förrän jag kommer hem. ha det!

so good, so good

goddagens!

känner mig jätte duktig, på morgonen har jag
  • rensat alla mina garderober och plockat bort allt för smått, plus städat garrarna
  • plocka lite grejer, ni vet
  • ställt in min TV och kopplat in den osv
  • dammsugit rummet
  • hann också med att fixa naglarna lite
känns jätte bra måste jag säga! gud så skönt det är att ta tag i saker som man tänkt göra i flera veckor men aldrig kommit till skott, ni vet hur det är. tog inga bilder på hur det blev i garderoberna bara så ni vet.. orkade inte, hehe.

bilder från i torsdags-lördags kommer senare, I promise! nu blir det en fika med mamma sen senare får vi se om jag drar mig ut på en powerwaaaaaalk. skulle behövas.. aja, puss

tired

hej på er!
har precis kastat i mig lite mat efter att ha kommit hem från Linköping. har haft 3 helt crazy och jätte mysiga dagar ihop med älsklingen!♥ är svintrött nu, både efter hemresan och allmänt, så det blir film för mig ikväll så berättar jag mer om dom här 3 dagarna imorgon. hoppas ni inte ruttnar bort som jag kommer göra, hehe. pussis

L to da' inköping

hej!

precis kommit hem efter en vända till Köping. mamma hittade tillslut kläder, som hennes dotter va med och valde *hmm* men det blev iaf jätte bra! själv kommer jag bära min klänning jag hade på skolavslutningen och eventuellt mina nya skor. det visar sig

ang. skorna jag lovade att visa så har jag inte orkat lagt in bilderna. kom ju nyss hem och nu ska jag slänga ihop lite kläder för jag drar ner till Linköping imorgon till Adam. blir kvar till lördag för sen åker han till Gotland, utan mig :( hur jag ska överleva utan dig i två veckor hjärtat? börjar ju jobba på måndag och två veckor framöver. dock såg jag nyss på klart.se att det skulle bli regn i stort sett hela nästa vecka så det stör mig inte att stå inne då!

satte även upp mina hyllor igår, så nu är det bara gardinerna kvar. köpte nya idag, men dom sätts nog upp när jag kommer hem igen. bilder på rummet får ni i helgen eller nästa vecka. nej nu måste jag springa och leta kläder, puss puss

todays




Yes, såhär såg jag ut idag. bytte dock ut linnet mot min kopparfärgade stickad tröja eftersom vädret inte tillät mig att ha linne idag..
tog med mig mamma till Tunapark och kikade efter bröllopskläder men vi hittade inga, vilket vi inte hade förväntat oss heller. det är nämligen så att min kusin ska gifta sig den 23e, skoj!
fick däremot med mig ett par grymt snygga skor med mig hem som jag redan är förälskad i, och även en tavla/väggtext. tar nya tag imorgon då vi åker till Köping och letar kläder istället. provade också massa bikinis på rean, men av alla 10 st så va det något som inte passade, damn! slänger upp bilder imorgon på skorna för nu ska jag mysa ner mig i min gosiga fåtölj med mitt gosiga täcke över mig och kolla på en gosig film. haha nejdå, men jag ska slå på nåt avsnitt av Andra Avenyn eftersom vädret är piss och jag inte har något bättre för mig. see ya'

no life

10 saker om mig som ni kanske inte visste!

1. Mina andranamn är Charlotta & Lovisa
2. Jag var svarthårig när jag va liten, ungefär till 1,5 års ålder. därav mina svarta ögonfransar
3. Jag har dansat i mellan 7-8 år. helt galet, men känns som mina första steg va för något år sedan
4. Jag lyssnar på dansmusik väldigt ofta. kan heller inte sitta still då!
5. Jag tror jag är shopaholic *stavning*, jag kan bli glad bara av att köpa något
6. Jag är väldigt framåt och vet vad jag vill, envis är rätta ordet
7. Jag har ett ärr mellan brösten, haha. min katt rev mig när jag va mindre
8. Jag älskar att sminka folk och pilla i deras hår osv..
9. Jag har jobbat på ett bageri sen jag va 12, på somrar, jullov osv.
10. Jag är världens lyckligaste flickvän till en underbar pojkvän♥


Ja, nu vet ni lite mer om mig som ni kanske inte visste innan. ställ frågor om ni funderar över något!

photography; by me


set yourself on fire

kom precis ut från en go dusch! nu ska jag slå mig ner i min fåtölj som är helt lovely och fixa lite med bilder osv osv.. känns verkligen som jag har varit hos frisören efter att jag hade i mitt silk-grej i håret. as bra är den!
pappa och jag har satt upp min spegel nu också, så snart är rummet helt klart! bara mina prishyllor, ett par gardiner och lite blommor som ska upp annars är det så gott som klart :D  känns hur bra som helst!
vad gör ni en dag som denna?

TIPS!



är ni som mig att ni bara slänger ner saker i lådor/skåp osv? isf har jag ett tips till er :D

på Ikea finns det förvaringslådor som man kan ha i lådor och garderober tex. 6 st är det, 3 olika storlekar, 2 av varje. dragkedja i botten som gör att dom håller formen. avtorkbart tyg. "lådorna" heter Skubb och finns som sagt på Ikea för 69;- tror jag.. verkligen värda pengarna och jätte bra förvaring! lådorna känns helt plötsligt baota stora!

shopping




blev ju ett besök i stan med Lina i torsdags. det här va det jag fick med mig hem

T-shirt att ha som jobbtröja på bageri/café
Skjorta utan ärmar
Smyckesträd
Nagelstärkande/snabbväxande
Mascara -grymt bra!
Kabukiborste
Solglajjer -dock köpta på powermeet
Jeans

powermeet

todels!
inte uppdaterat på ett par dagar nu. älskling har varit här sen i fredags och vi har mesta dels befunnit oss i v-ås bland alla fyllepråm, haha. powermeet hela helgen blev det. har haft jätte kul med adam, hans pappa och låtsasmamma! setat i en Mustang ett antal timmar i köer i stan har vi gjort ;) fick se massa snyggis bilar på johannesberg och i stan, blandannat en riktig ögonsten -cadillac 59a. helt såld blir jag när jag ser en! skapligt röd/bränd är jag också efter 2 dagar där inne.. inte så skönt

alla bilder från PM och dom på mitt rum kommer inom kort, kanske idag. mitt rum har iaf lite möbler nu och är hyfsat klart, vilket känns aaaaaaas bra! är jätte nöjd redan nu och sover som en gudinna här, till skillnad mot att sova i en hall. jag och adam satte ihop mitt sängbord igår också som faktiskt blev jätte fint.

imorse kom bosse och anna-lena och fikade med oss, precis som igår kväll, innan dom tog med sig min pluttis hem :(
tänkte bara säga att min helg har varit helt awesome och att jag har världens finaste pojkvän♥

lycka för mig är att leva med dig

det som får oss att ligga sömnlösa endel nätter av alla tankar och känslor som bara cirkulerar i huvudet. det som gör oss lyckliga, som får våra mungipor att nå ända upp till ögonvrån. det som ger oss fjärilar i magen. det som gör oss pirriga och knäsvaga. känslan man får på morgonen av att vakna upp bredvid den man älskar. att ha tillit. respektera varandra och ens egna tankar. det som bara, med en kyss, kan få oss att sväva på rosa moln. det som får backen under oss att rasa och ta oss till stjärnorna. det som kan göra oss helt galet fnissiga. det som får oss att alltid vilja vara nära den personen. det som inte alltid finns för alla, inte heller som varar förevigt. det finns också dom som har en miljon bekymmer av just det här ordet. 6 bokstäver. en gåva. Kärlek

rört på dököttet

ligger i sängen och är såhär skönt trött! tog en vända på 4 km här på kvällen, riktigt skönt. blev en vända igår med för jag kände att jag inte rört mig något på ett tag, ooooopsi! när jag kom hem tvätta jag ansiktet ordentligt och la sen på en ansiktsmask. lutade mig bakåt i fåtöljen och kände hur blodet bara rusa i kroppen, hade sån skön känsla efter vändan.
imorgon blir det v-ås med Lina. drar till henne runt kvart över tolv eller så, sen tar vi bussen in till stan. det blir toppen!
mamma ska även ringa till vårdcentralen imorgon och prata om mina eventuella blodtrycksfall, som vi tror att jag har. ibland kan allt bara svartna, hörseln försvinner, och benen bara viker sig. igår svimmade jag nästan inne i badrummet, inte kul. vill inte prata mer om det just nu, men ska iaf ta ett snack med doktorn imorgon och försöka skaffa nå kosttillskott eller nåt som kan hjälpa lite. mamma börjar undra om det kan bero på min mat, jag äter ganska lite. men jag blir mätt jätte fort och då är det ju stopp liksom, så vi får se hur det blir. men som sagt så håller jag nog det där lite utanför bloggen sen..

vill göra något kul här på bloggen, har ni nå förslag på vad?

see ya'

körkortet i min hand

har precis varit på posten och hämtat ut mitt körkort! über fult, haha. kan lägga upp bild på det en annan dag eftersom jag inte kan använda kameran. nu väntas lite mat sen tänker jag slänga mig i sängen (som just för tillfället står i hallen på övervåningen, kuuuuul.) och slå på ett par avsnitt Andra Avenyn eller nån film. förslag på film?

sunshine

tjenare mannen! eller kvinnan.. ja vad ni än är för kön! ;)
sitter ute i solen med datan här bredvid mig. riktigt härligt att få sola lite igen efter ett par gråa dagar. klockan 2 kommer målaren tillbaka, och då blir det förhoppningsvis sista målningen i mitt rum. att måla om från svart till vitt tar ju ett tag, eller han har målat 2 eller 3 gånger, sen blir den här den sista. imorgon sätts tapeten upp också :thumbup: sen i helgen får älskling hjälpa mig att sätta ihop lite möbler, hihi.
på eftermiddagen tar jag nog moppen till Åsby för att leta efter en tavla som jag kollat på. hoppas den finns kvar! vi får se hur det blir med den saken. nu ska jag fortsätta steka, hörs

it feels good!


böghög på midsommarafton - jag, älskling och nalle
_____________________________________________________________________________________________
halloj!
har setat och fixat med designen i X-antal timmar nu på kvällskvisten. blev riktigt nöjd tillslut iaf! bara en header som saknas, men det går inte så bra att fixa det så jag skulle jätte gärna uppskatta om någon har lust att hjälpa mig med det. tänkte slå på ett par avsnitt av Andra Avenyn nu och nörda lite som vanligt ;) det blir som en drog när man väl har börjat kolla. är fortfarande arg på att dom tog bort serien </3
men vi hörs mer imorgon, go'natt på er!

har ni också såhär??

haft något krångel med blogg.se ända sen igår kväll. vet inte om ni ser att allt är jätte konstigt med designen, men det är så på min data iaf. om det är så att ni gör det, så vill jag bara säga att jag försöker lösa det och att ni får stå ut med det tills jag fixat det. hoppas det går bra ändå! puss

even the real stars falls down sometimes

kom precis ut från en varm och go dusch! inge bra väder idag, så jag pyssla om mig själv lite bara för att få upp mungiporna.  blev väckt av målaren imorse klockan 7, jätte glad jag va dååååå... men men, det börjar hända saker i mitt rum :)

igår kväll tog jag moppen till qvarn och kollade på raggarbilar. är tydligen träffar där varje måndag. min kusin och hennes familj va där med bilen så jag tog mig en repa dit! mycket fint fanns det. har fortfarande inte hittat min kamera kabel, så jag tog inga kort på bilarna, tyvärr.

idag blir det att fixa lite i rummet, eller ja, typ säga hur jag vill ha osv. sen ikväll får vi se vad som händer.
återkommer senare!

11:14


genom tidernas bästa låt

You sit in the bathroom and you paint your toes
I sit on the bed right now and I sing you a song
It's not always easy, but somehow our love stays strong
If I can make you happy, then this is where I belong


And I'd just like to say
I thank God that you're here with me
And I know you too well to say that you're perfect
But you'll see, oh my sweet love, you're perfect for me

I know all you're secrets, and you know all of mine
You're always here to hold me up when I'm losing my mind
I wish that I was stronger so that I had more to give
I'll share everything I have and we'll find a way to live

And I'd just like to say
I thank God that you're here with me
And I know you too well to say that you're perfect
But you'll see, oh my sweet love, you're perfect for me

Even after all this time, nothing else I ever find
In this whole wide world can shake me like you do
Its true that something so sublime that there aren't words yet to describe
The beauty of this life I've made with you

And I'd just liek to say
I thank God that you're here with me
And I know you too well to say you're perfect
But you'll see oh my sweet love you're perfect for me
And I know you too well to say you're perfect
But you'll see of my sweet love you're perfect
Oh my love I swear you're perfect
Yes I promise, you're perfect for me

Ron Pope - Perfect for me

A big part of me


The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down


Stars - Calendar Girl


Ron Pope - I Don't Mind If You Don't Mind


Ron Pope - Only God Knows

Delar med mig av några grymma låtar som står högst upp på min gilla lista. Det här är porr för öronen♥

slit och släp

hellu!
har precis dammsugit upp det sista dammet i mitt rum. alla möbler och rubbet är ute. det ekar tillochmed i rummet! nu är hallen och i stort sett hela huset beramlat med möbler och grejer. hehe hoppas inte att vi får så mycket gäster dom närmsta dagarna ;)

igår kom Lina hit vid middagen. vi drog runt på moppen typ hela dagen, skooooooj! på kvällen blev det en pizza på tuna tillsammans med elin, rizgar och slavve. kul hade vi! for hemåt vid halv 11 sen blev det 2 AA-avsnitt innan jag tacka för mig. och nu hela morgonen har jag bara städat och burit möbler. klockan 3 kommer målar'n så innan dess ska jag duscha också.

har tyvärr inga bilder att dela med mig av, och kommer inte ha dom närmsta dagarna heller. kabeln till kameran ligger nämligen nerpackad i någon kartong (observera NÅGON!) så den får jag plocka fram sen när allt typ är klart.
men nu måste jag duscha, puss

urusel

hej alla trogna läsare!
ber om ursäkt för att jag inte visat mitt intresse här på bloggen den senaste veckan ungefär ? har haft fullt upp med annat och kännt att jag har fått lov att prioritera vissa saker.

sen sist vi hördes av har jag hunnit tagit moppekort! så jävla skönt att vara klar med skiten. tog mig en tur till lilla farmor idag. hon bjöd på jordgubbar som vi åt över lite skratt, trevligt!
idag fick jag även hoppa in och jobba på bageriet. klev upp kvart över 5 imorse, så är lagom mör i kroppen nu. fick lite besök ikväll också vilket var trevligt. dock somnade jag i soffan nån timme, men dom andra märkte inte av det så mycket ;)

blev ett riktigt Ikeabesök här om dagen med mamma, två dagar i rad tillochmed! blev en hel del möbler till mitt rum som görs om imorgon eller måndag. blev jätte nöjd med tapeterna också som jag valde för några dagar sen. tror det blir prima! blev ett besök inne i stan bland affärerna när vi va till Ikea. slänger upp bilder på min inhandling imorgon. ska tömma det sista ur rummet imorgonkväll, vilket jag Måste. kalas och en träff med Lina står också på agendan så det blir det! nu ska jag sussilulla, är sjukt trött. puss

RSS 2.0