Tandis

Godmorgon
Vafan gör jag uppe nu? Jo jag ska till tandläkaren, klockan 8 på morgonen, kuuuuuuul. Inte snällt att lägga en sån tidig tid när det är lov:( nåja, måste göras hur som helst.
När jag kommer hem lär jag nog lägga mig en stund igen sen ska jag inta solens sköna strålar, eller dom som tydligen ska komma enligt väderprognosen. Hoppas på det!!
Vi hörs senare

#längtar efter raka, fina tänder!!<3


Skinny love


Nästan exakt ett år sedan idag. Btw så har jag bestämt mig för att spara ut mitt hår igen, saknar det lite..


Halloj!
Sitter just nu och lyssnar på lite go musik och läser bloggar samtidigt som jag smaskar på en kaka. Marabou har fått en ny sorts kaka, Choco Moment -GUDOMLIGT GOD! Gå till närmsta affär och köööööp! Smakar som en blandning av kexchoklad och sportlunch, ni vet den där chokladgrejen. MUMS
Imorse startade jag dagen precis som igår och iförrgår, med 3kilometers promenad. Så himla skönt att börja dagen så faktiskt. Tro mig! Vid halv4 ungefär mötte jag Lina utanför Sead och umgicks med dom och Slavve. Trevlans! Vi tittade på Project X och den var riktigt kul faktiskt. Pheeew, skulle inte vilja ställa till med en sån fest hemma haha.
Kom hem för ett tag sen, jag körde ungefär halva vägen hem. Woho! Det har typ blivit mitt nya intresse att köra bil, har längtat i så många år. Det gick bra hur som helst.
Imorgon har jag inte planerat något annat än att starta dagen med en promenad (of course). Då får Valle lite motion också så det är ju super. Sen måste jag förbi och hämta mitt älskade armband som varit på lagning men som äntligen är färdigt!! Har kännt mig helt naken och nästan lite "tom" på något sätt utan det, så nu blir allt som vanligt igen!
Min kusin Kim fyller även år imorgon så det blir eventuellt kalas imorgonkväll, kul! Mamma och Pappa har dessutom varit gifta i hela 19 år imorgon! Hur står dom ut? Haha, skämt o sido. Kärlek är så gulligt och fint♥


Jag har också funderat lite.. Wow tänker ni, kan hon det!? Och ja, det kan jag haha. Nejdå, men jag har funderat lite över bloggen. Jag tänkte försöka lägga in lite mer Tips, Skönhetsgrejer och sånt. Tips tycker jag själv är väldigt kul att läsa eftersom man alltid (eller oftast) får ut något av dem. Och med skönhetsgrejer menar jag b.la tips och trix på t.ex smink, krämer osv osv.. Jag är ju tokig i krämer och sånt (det vet dom som känner mig. Hudkräm i skåpet, väskan och sängbordet är ett måste) Vad tycker ni om det? Känner att det inte är värt att ändra massa om NI inte ens tycker att det är kul liksom. Hör av er om vad ni tycker!
Nu ska jag läsa vidare. Puss

Supé/avslutning


tillbaka

Hej på er mina trogna vänner!
Förstår verkligen inte att jag kan ha så många läsare trots att jag inte hör av mig på typ 2 veckor..?
Hur som helst, har haft huuur mycket som helst att göra så jag la bloggen lite på hyllan ett tag. Jag prioriterade verkligheten!
För er som inte går på min skola eller känner mig jätte bra, så har vi hållt på med cabaré i skolan. Den satt vi ihop på 5dagar och spelade upp i ett par dagar. Var väldans jobbigt och intensivt men samtidigt så otroligt kul!
Sen i torsdags hade vi supé vi nior. Vi var på brukshotellet i Hallsta och åt riktigt god mat, sjöng, dansade, hade trevligt och bara tog vara på sista kvällen tillsammans. Alla var så fina när dom var uppklädda! (Självklart är ni det i vanliga fall med, men ni fattar) Det blev en helt otroligt kul kväll, helt sjukt.
I fredags var det avslutning. Sorgligt som in i bomben men samtidigt väldigt skönt att kunna gå vidare lite i livet. Efter massa tårar men även skratt så lämnade vi Lindbo för evigt. Känns helt knäppt att säga det men så är det.
På kvällen blev det partaj! Kan inte säga något annat än TACK så otrooooligt mycket för kvällen!♥ Efter mycket om och men så blev det fest på Slavves bakgård med dom flesta ur klassen, var säkert en 50 pers skulle jag gissa på. Gudomligt roligt hur som helst. Stannade kvar hos Lina över natten och åkte hem på lördagen och tog en slappisdag.
Jag vill bara passa på att säga en sak till alla utgångna nior på Lindbo: Tack så sjukt mycket för dom här åren ihop med er, och det har varit hur kul som helst att lära känna er alla -mer eller mindre. Vi kommer inte tappa kontajten förstås men ändå så kommer inget bli som förr tyvärr. Kärlek till er alla!♥

Nu är det bara några dagar kvar innan midsommar också. Och fram tills dess har jag inte planerat något.. Men över midsommar boar jag in mig hos Adam i vilket fall som helst, som det ser ut nu. Saknar dig hur mycket som helst min lilla gubbe♥ Så det kommer nog bli hur bra som helst!

Imorgon ska jag försöka hinna ladda in massvis med bilder, från både supén och avslutningen och lite sånt.. Ska dessutom försöka hålla er uppdaterade under sommaren. Nu kör vi sommaren 2012.

Nationaldagen 6/6 2012

Tjabba! Och grattis Sverige kanske man säger?:)
Idag har jag och pappis mekat med min fyrhjuling som ska säljas om ett tag, sorgligt nog! Men bättre att få en slant för den än att den bara står och blir dammig. Kör inte med den längre. Så det blir nog bra! Sen gick vi ut i skogen och letade björkar till mammas jobbarkompis som ville ha några till studenten imorgon. Och självklart så kom regnet i en jäkla fart när vi var ute också, standard?! Blev en ordentlig fart på oss då iaf, haha. Nu har jag nyss ätit lite och tänkte hoppa in i duschen om en stund. Ska vidare till Moster sen eftersom hon fyller år idag! Mot kvällen tänkte vi i familjen gå ut och äta på maistro -planka! Muuuuuuums!
Vi hörs senare, puss på er!


Gårdagen -spex!

Snodde en bild från Sippan, fick inte tag på flera andra. Såhär såg några av oss ut igår hur som helst!


trött

hejsan alla glada och jagsjälv. haha
har varit en pissig dag idag, vet inte varför, allt har bara varit dåligt typ. visst att det gick ganska bra att repa på cabarén idag och att jag fick en hejdundrandes god frukost och sällskapet på eftermiddagen, men allt har varit dåligt ändå.. tråkigt väder och sura miner, usch. måste ut och röra mig också känner jag, inte tränat på lääääääänge lääääääänge. ska ta mig ut imorgon har jag bestämt! på onsdag med, då får det bli lite allsidigt för det skadar aldrig.
nu är jag trött och behöver nog sova lite extra inatt om jag ska orka vara glad imorgon, hehe! nejdå, men det är lite småsaker i skolan som gör mig irriterad. tänker inte ta upp något just nu
hoppas ni andra haft en bra dag hur som helst! puss♥

Måndag igen..

Godmorgon
Idag är det tyvärr måndag igen, usch jag hatar måndagar.. Men men, håller ju på med cabaren så det är inte så värst farligt! Dessutom slutar jag om mindre än 2 veckor! Skööööööönt!
Helgen spenderade jag hos min guldklimp, så mysigt så!❤ i fredags träffade vi hans kompisar och tog det lite lugnt framför en film. På lördagsmorgonen sen gick vi upp hyfsat tidigt för att åka med Adams morbror till flygvapenmuseeumet och där i kring för att kolla på flygplan osv för det var flygets dag eller nåt sånt. Var hur mycket folk som helst och blåste som aldrig förr, haha. Gick in på museet sen och kollade på dc3:an (tror den hette så) och det var skit fränt! Dom har tagit upp ett nerskjutet flygplan från botten på ett hav och lagt det i ett gigantiskt akvarium, om man kan kalla det så.. As coolt! På eftermiddagen sen åkte vi iväg och körde go-kart med Marcus och Simon, var hur kul som helst! Måste verkligen göras om innan jag dör, haha. På kvällen sen träffade vi hans kompisar och var ute på stan för att se alla hundra poliser som var ute, helt sjukt!!
Igår blev det en lugn dag fram till 5 då vi åkte på kalas hos hans storasyster som fyllt år. Var jätte kul att träffa alla igen och äta massa namnam! Åkte hem vid 8 och däckade i sängen så fort jag kom hem, var så sjukt trött.
Nu sitter jag på mammas jobb och äter frukost (har nästan blivit en standard nu när vi håller till på bion) för det är såå gott! Ibland älskar kag mammas jobb:) :)
Börjar halv 9 sen och då är det fullspäckat hela dagen.
Vi hörs


RSS 2.0