1a Advent

1a advent idag, sjuuukt! Började dagen med nästan 3 timmars träning, i princip alla danser som finns typ haha. Imorgon är det avslutning och uppvisning, ska bli riktigt kul! Senare efter middagen träffade jag Elin och Lina nere på samhället och så gick vi på julmarknaden. Inte så kul direkt, gick 4 varv på 10 min så då förstår ni resten. Fick hjälpa mamma & dom på bageriet med lite jobb också. Senare gick vi till Maistro och blev kvar där någon timme. Massa prat, mysigt! Skulle ha dratt iväg och tränat ikväll sen men det ändrades. Ska fixa lite skolgrejer ikväll och börja packa, drar ju fan på fredag morgon! Gaaah va kul det ska bli:D aja, nu ska jag ta en lussekatt sen fortsätta här, puss


Lördagkväll

Godkväll! Mot eftermiddagen kom mina kompanjoner Elin och Lina hit, vi softade lite innan vi drog in till stan för Breaking Dawn. Så sinnessjukt jädra bra film alltså! Kanske den bästa jag sett. Efter blev det ett donken-mål innan vi åkte hem till lilla hallsta igen. Ockuperade Elins hus med onyttigheter, korsord (HAHAHA) och massa tjejprat! Blev en jätte trevlig kväll, så tack för den flickor<3 nu har jag precis pratat med min finaste och sagt godnatt för nu ska jag snutta. Imorgon väntas ett par timmars träning och sen julmarknad, fint! Godnatt mina trogna läsare

Min fina korsordsnörd på bilden, haha! Super duper


Moa Lignell

Tittar på idol och kan knappt hålla tårarna borta när Moa sjunger till sin bror, så jävla grym så det finns inte!

Förövrigt har jag ridit idag, ja ni läste rätt -jag, Ida wretling, på en HÄST! Jag tillochmed travade! Har haft hästfobi i 2siffriga år men nu är dom tamefan så mycket bättre! Tro inte att jag ska börja rida nåt eller nu, för det är inte så det är. Provade bara på Emelies häst och den va riktigt söt! Nu ska jag fortsätta fälla tårar till underbart bra idoler, puss.
Bilder kommer någon annan dag


Jul om 1 månad

Yes, exakt en månad kvar till jul. Helt sjukt juuuu! Bjuder iaf på min kvälls mysis!


öppet hus

har precis kommit hem efter att ha vart på öppet hus på Carlforsska. va lite annorlunda emot vad jag tänkt, men vi får se vad det blir. handelsprogrammet på yrkes var dubbelt så bra, antagligen där jag hamnar sen.
hade tänkt plocka fram min adventsljusstake nu, haha. redan första advent i helgen ju, helt sjukt. och inte en jävlans snöflinga syns, vad är det här?? ingen tävling för oss i helgen faktiskt så jag tänkte nog bara ta det lugnt eller träffa lite vänner. på söndag sen blir det träningar och julskyltning i hallsta, så mysigt♥ mina tofflor är på och då blir genast julkänslorna större än förr men vädret krossar just min känsla. bajs.
vi höreeees, puss

plugg


såhär såg det ut för nästan exakt ett år sen. vart fan är snön nu!???

har nyss skrivit No i över 2 timmar och avnjutit en hambugare som satt som en smäck i magen! hann med lite spanske med faktiskt. känns som jag är på väg att bli pluggis, haha. nej, aldrig. har aldrig setat och skrivit läxor mer än 2 timmar någon gång. nu ska jag kolla lite på tv och fixa lite grejer, och framförallt -TA EN KIWI! så jävla gott! imorgon är det luciaträning i skolan, och dans efter.
har tyvärr inga nya bilder att bjuda på, har inte orkat fixat. ska ta tag lite mer i det där, trots att jag sagt det 100 gånger. men jag njuter hellre av livet med mina egna ögon än med en kameralins. sant. vi hörs!

you'll be in my heart

tjabba tjena
har typ nyss kommit hem från lite träning osv.. gick riktigt bra och var jädrans kul! är dock helt slut nu, speciellt i mina vadeeeeeer. trodde jag skulle dö! värsta bootcamp ju, haha. nu håller jag på och uppdaterar datorn med massa skit för att sen uppdatera iphonen med lite nytt och frächt! yeay :) sovmorgon väntar imorgon, sen eventuellt ett besök till stan annars blir det väl plugg. ska lämna in ett no-arbete på måndag och jag har inte börjat o det är rätt mycket så jag måste göra det snart. känns verkligen att det är jullov snart, det är det enda man går och längtar efter typ.
ja nu har ni fått reda på lite onödig information men det bjuder jag på. måste hoppa in i duschen snart, puss

you & me together, another day in paradise

blev något fel med inlägget nedan, skulle inte vart sådär många bilder förstås. kan inte rätta till det heller eftersom jag bloggade från mobilen, hmm... nåja, ni får väl bara gilla läget, haha. ska snart leta efter något ätbart som jag kan krypa ner i sängen med och kolla på nån film eller nåt. imorgon är det träning + avsluting på kursen. ååh, kommer sakna mina nybörjare :( får hoppas att jag kan ha dom i vår sen igen! hinner nog heller inte uppdatera er något imorgon, så ja. men ha det bra tills vi hörs, puss


Städat!

Hej på er. Blev rätt mycket träning idag, körde lite extra. Dock blev det värre när jag kom hem sen och såg hur illa mitt rum faktiskt har sett ut i över en vecka nu.. Men nu är det städat iaf, och fy sjutton va skönt det va. Plockat bort allt som låg på golvet, vilket var rätt mycket, och bytit lakan och vädrat så det är frächt igen. Kom hem igår kväll från Adam, kunde inte stanna längre.. Helt sjukt hur mycket man kan sakna en människa på bara ett dygn<3 real love. Hade iaf mysigt när jag var där, som alltid. Nu ska jag snart duscha o sen käka lite. Vi hörs


Q&A

linnea om Café
kan du klippa? :o

svar:
ja jag kan klippa, lite iaf. klipper typ jämt min pappa, han är rätt lätt att klippa :)
_________________________________________________________________________________________________

hej alla!
har precis packat väskan och ska snart bli skjutsad till station för att åka till adam♥ förövrigt har jag inte orkat bloggat på ett par dagar, mycket i skolan. hade muntlig redovisning i engelska idag och det gick finafisken! haha. endast 2 lektioner på en fredag gör att fredag är ännu bättre än vad dom redan är ;) får se om jag uppdaterar nåt i helgen, men annars om ni vill något så finns jag på facebook. puss

Café

Tjabba!
Efter skolan mötte jag min familj nere vid cafeet för att luncha/fika ihop. Jätte mysigt! Började med en fräch sallad och avslutade med en mysig kopp varm choklad med grädde o mashmallows, huuuuur gott?! Sen drog mamma och jag iväg på utvecklingssamtal som gick prima! Känns jätte skönt. Är faktiskt mer positiv till skolan nu när jag vet att det inte alls är länge kvar innan det är jullov sen drar tiden bara iväg för gymnasieval osv osv... Nu ska jag klippa pappsen, han beställde nyss tid;) puss på er!


fathers day

firat pappa på farsdag på förmiddagen innan träningarna, sen iväg på dom. grattis pappa♥ imorgon är det en ny vecka med nya utmaningar och skola förstås.. alltid är det något som förstör. men får väl glädjas åt det lilla jag har! har ju egentligen allt jag kan önska mig. det har jag börjat tänkt på nu på senaste tiden; jag har en underbar pojkvän som jag älskar så mycket så jag inte ens kan sätta ord på det, jag har fantastiska vänner som alltid finns för mig, jag har en underbar familj som jag älskar, mina anhöriga och jag är friska och bara det betyder mycket för mig. men det finns alltid saker man klagar över ändå.. aja nu ska jag fixa lite grejer sen sova tror jag. hörs

Nostalgi


myskväll


fick med mig dessa myspysare hem från H&M ikväll när vi drog in till stan en snabbis. skulle egentligen bara skjutsa min bror men sen tog jag och mamma en liten sväng i butikerna. btw så ser tofflorna bamsestora ut på bilden men det är 38 på dom för er som undrar ;) haha.
snart ska jag hjälpa mamsen att göra skagenröra, HEMMAGJORD -SÅ JÄVLA GOD! sen blir det lite god mat till kvällen och bara mys i soffan med min godispåse jag kom hem med från hemmakväll. ha en trevlig lördagkväll allihop!

Massa kärlek

Sitter just nu Inlindad i en filt i soffan och tittar på världens, verkligen världens, bästa film. -Titanic. Hur underbar är inte hela filmen liksom? Och för att inte glömma hur många procent av världens tjejer som tycker Leonardo är grrrrr;) själv tycker jag att min pojkvän är mycket snyggare! Dock inte lika på att rita, men nästan lika bra på att spotta, haha! Är precis i slutet av filmen så sen ska jag kolla genom lite bloggar och sen sussa. Kan ni inte länka lite bloggar vett'ja?:)


Pizza på g


helg!

ja nu är det helg, skönt! dock har ju inte jag varit i skolan på 2 dagar, men det är skönt att veta ändå att det är helg. som jag sa igår så blir det en lugn hemmakväll idag med pizzabak med the familjy. minus simon, haha. han håller nog till hos sin tjej eller nåt, vad vet jag? dagen har varit skit trååååååkig. jag fattar inte, när man går i skolan så tjatar man hela tiden om att "ååh va skönt o vara hemma" men det är verkligen det segaste som finns! believe me
ska i fortsättningen inte klagar över skolan för där har man iaf sina kompisar och det är fan så mycket bättre än att sitta inne o ruttna i sitt egna hus helt ensam.
ja nej, nu ska jag ringa min pudding. hörs senare

Gabrielle


Gabrielle -Out Of Reach
så jävla grym

lyssnar sönder denna låt. brukar höras på lite tävlingar osv, riktigt bra enligt mig med en trovärdig text. därför är jag så snäll att jag delar med mig av den!
har i princip bara degat hela dagen. gick en promenad med min hund men efter typ 3 minuter kände jag mig alldeles kokande inombords och kallsvettades -feber. kommer och går typ!? stannar hemma imorgon med iaf för att bli bättre! lagade våfflor på middagen och åt dom i mammas sällskap när hon kom hem. saknar min älskling så mycket också så det nästan gör ont, eller det gör det♥ det är inte lätt alla gånger när det är 18,6 mil mellan oss. ingen snabb-visit på en eftermiddag direkt. men aa det är en annan sak.
imorgon blir det pizzabak med mami och papi, mys! sen blir det en lugn hemmakväll för mig med idol och godis. på lördag får vi se vad som händer beroende på hur jag mår men ska försöka pigga på mig.
brist på bilder är det också.. måste skärpa mig!
vi hörs imorgon, nu ska jag nörda dansklipp

home from school

godmorgon, eller vad man säger vid den här tiden. jag vaknade typ för en stund sen iaf. stannade hemma idag för att jag har sovit jätte dåligt senaste dagarna, är helt slut i både kroppen och i tänkandet. plus att min hals inte är i form.. jag ville faktiskt iväg idag för att käka våran traditionella torsdagslunch på håkans döttrar :( dagen får spenderas här i sängen med film-maraton och dansfilm till förbannelse, I LIKE. men sämst att vara hemma, inge kul. jag kikar in lite senare!

statistiken går upp och ner, förslag på något jag kan skriva eller göra? kom jätte gärna med idéer


Västmanländsk morgon

Hur fint var det inte imorse liksom?


todels

kom precis hem från klubben, först träning sen hem en snabbis o duscha sen iväg på "möte" om Lag-SM! fan så taggad jag är! jag måste snart börja packa trots att det är 3 veckor kvar. jag är helt sjuk när det gäller packning, jag packar långt i för väg, det tycker jag är skit mysigt!
förövrigt har det varit en vanlig dag i skolan. skrev klart min SO uppsats o lämnade in den så det känns grymt bra. är däremot jäkligt förkyld nu, o inte fan blev jag bättre av att träna heller. my problem. känner mig lite febrig, kanske ska ta o kolla upp det?

följer strömmen

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som har hänt
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du tror
När hon tar tag i din hand - Släpp den inte förrän hon släpper din
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon är med dig och dina kompisar - Visa  för dom hur mycket du gillar henne
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon lägger upp den här - Vill hon att du ska läsa den
___________________________________________________________________________

nu drar jag och mammsi iväg på hälsokurs!

Today's


sista lovdagen

usch, sista kvällen man är ledig..
imorse blev det 2,5 timmars träning, kul som fan! efter åkte vi o hämtade lina och svängde förbi mammas jobb och fick med lite bakelser hem som vi har moffat upp på kvällen, hehe. blev en jätte mysig tjejkväll i badtunnan med bara en massa prat om allting. välbehövligt! körde lite spa efter med ansiktmask o sånt, jätte skönt. sen var vi pigga och fräscha. eller pigga va vi nog faktiskt inte, man blir skit slapp efter att ha badat, speciellt på kvällen. slängde oss i sängen och drog på en film sen -HEARTBREAK HOTEL! fan så länge sen man såg den men ändå så blir den aldrig sämre, haha. tack för en mysig kväll min brutta♥ fick dock inte lägga upp bilderna från när vi hade ansiktsmask för henne, hon är lite kräsen ;)
imorgon är det skola som gäller. har varken lust eller ork. får trösta mig med en hel del träningar i morgon kväll. och om mindre än 1 månad är jag i Luleå på Lag-SM, ska bli så jäkla kul! men kallt... haha
nu ska jag fixa iordning tills morgondagen så jag kan sova lite extra imorgon bitti. hinner nog inte uppdatera imorgon så jag återkommer nog på tisdag. hörs och ses!

alla helgons dag



idag lägger jag näst intill alla mina tankar på anhöriga som gått bort.
jag saknar er



-+


lördag

godmorgon! ligger i soffan och slöar med mamma. vi har precis ätit stooooor frulle och bara myst, hur mysigt som helst! bra start på dagen kan jag säga trots vår förkyldning. just nu är det idol-repris som gäller för oss sen ska jag duscha och ta hand om mig själv lite för att känna mig piggare. kanske tar oss en sväng till kyrkogården på eftermiddagen sen och tänder ljus för våra fina änglar♥ en promenad ska jag tvinga ut morsan på också, haha. senare ikväll kommer morbror &CO, trevlans! hörs senare

Ni glömmer väl inte pappa!



TIPS PÅ PRESENT TILL FARS-DAG


Förkyld

Ja bilden som blev med på inlägget nedan på min "snygga" fredags outfit, skulle vart i detta inlägg o nu får jag inte bort den därifrån eftersom jag bloggar från mobilen, suck. Iaf så är jag förkyld och har jätte ont i halsen:( var till kiropraktorn ikväll också som sagt så nu är jag jätte öm i ryggen och känner mig lite mörbultad så dessa kläder får göra min fredagskväll. Mössan och sockorna är självklart på och hjälper mig i förkyldningen! Hoppas ni klarat er från snuva och sånt skit, inte kul


Today's shopping

Detta fick jag med mig hem från stan idag +2 presentkort (som är presenter) och sen en ljusstake till mamma.

Från vänster: rött linne -cubus (till julafton)
2 mössor -carlings
Svart paket -hemlig julklapp;)
Hårnålar -h&m
Oranget paket -farsdags present
Rosa paket -hemlig julklapp igen
Vinröd tischa -h&m
Donut (på en egen bild) -glitter


fredag!

helluuuuu. är hemma från västerås nu. hittade en hel del, visar senare! nu ska jag iväg till kiropraktorn och knäcka loss lite skit i ryggen SEN är det fredagkväll. phjuuuw, mycket nu!

host, host

tjenare. har precis ätit lite mat med förkylda familjen. simon och jag blev förkylda nu i veckan och har ont i halsen, sen kom mamma hem från jobbet idag och lät som en kråka och pappa hade feber igår. här hostar och nyser vi i takt allihopa, så kul har vi!! men imorgon ska iaf jag och brorsan ta oss en tripp till västerås och shoppa lite plus att jag ska börja leta lite julklappar. vet att ni tycker att jag är knäpp, men det är rea på massa ställen nu så jag är bara ekonomisk, haaa! har ingen jävla aning vad jag ska ge heller så jag måste typ börja kolla i vilket fall som helst. tror vi tar halv12 bussen in sen blir vi nog kvar ett tag. mysigt med en syskondag♥ på förmiddagen gjorde vi rent badtunnan jag och bruchaaaaan. sen har jag dammsugit lite och sådär ni vet, ja jag är städberoende!!

bjuder absolut inte på någon bild idag när jag går runt och snorar och världens badest hairday.

5 saker du inte visste om mig!

1. Jag avskyr att gå barfota inomhus

2.
Jag äter alltid choklad på måndagsträningarna

3.
Jag älskar inredning och allt som har med design & inredning att göra. speciellt lantlig stil -vitt!

4.
Jag ska gå Handelsprogrammet på gymnasiet, eller till att börja med ska jag söka

5.
Jag tycker om att städa

Hoppas du just fick veta något nytt om mig!

Morgonmys

Frukost, tv och inredningstidning. Inte så mycket att klaga på. Efterrätten ligger en bit längre fram, hehe


10:00

Godmorgon! Ligger och gosar i min underbara säng. Ska snart släpa mig upp för lite frukost. Får se vad det blir! Mamma o jag hade tänkt ta en vända på stan idag men vi skjuter upp det tills imorgon istället, det blir prima. Får se vad jag hittar på idag.. Förslag någon?


inte igår

oj oj oj.. dålig uppdatering va det här, ja! adam har varit här från i lördags tills för ungefär en timme sen, så jag har lagt all min tid på honom istället vilket är viktigare. vi har haft några jätteroliga dagar med massa skoj och mysigheter♥ kan bara varna er för att det här inlägget kan bli långt, men men.. här kommer lite om mitt lov hittills

lördag:
hemmatävling. kom på 3e, 4e och 5e plats (i olika dansgrenar förstås) och vi är jätte nöjda! lina och elin och i princip halva min släkt var där och hejade på oss, kul kul! på kvällen orkade inte varken jag eller adam släpa oss ut till civilisationen så vi höll oss hemma framför en film och godsaker
söndag: hemmatävling igen, dock tävlade inte jag. jag, adam, anton och isak stog och sålde lotter och flamsa runt lite, haha. blev en trevlig dag! på kvällen drog vi till hallsta och träffade massa kompisar. kexchokladen från solstudion och toalettbesöket hos elins mormor made my day
måndag: pappsen, älskling och jag tog oss en tripp till örebreeew (örebro) och gustavsvik. lite nya attraktioner hade dom fått så det va kul, annars var det inte så tokigt i vilket fall som helst. åkte hem på eftermiddagen och slocknade på varandra i sängen ett par timmar sen när vi kom hem. var helt slut efter dagen, både jag och adam. vaknade nån timme innan nybörjarkursen sen så då drog jag iväg på den. blev ingen träning för min del på kvällen så jag tog med mannen min till soffan och blev kvar där hela kvällen typ. firade förresten 13 månader ihop♥ tänk va tiden går fort!
tisdag:
gjorde en rejäl frulle och låg i soffan och småmös lite typ halva morgonen. blev lite rastlös sen så då bakade vi. snacka om talanger alltså! jag och adam har kommit på att vi skulle kunna flytta ihop redan nu för båda är bra på mat, han på att laga grejer och jag på att städa. that's it liksom! ;) blev iaf strassburgare eller va det nu heter, påminner iaf inte ett dugg om namnet men dom blev goda i vilket fall som helst. tog med pizza, kakorna och familjen sen till "morbror & Co" och blev kvar där hela kvällen. trevligt måste jag säga.
onsdag: ja, idag har vi inte gjort ett skit. bara slappat hela dagen. tog en promenad på middagen och gräddade riktigt goda våfflor i vår ensamhet sen. fan va grymma vi är på mat alltså! helt sinnes, haha! anton hämtade oss sen och vi åkte till klubblokalen. medans vi tränade gick adam runt i lilla kolbäck och spatserade. sist gick han vilse, hur kan man?? älskar dig ändå sötis ;) sen iaf följde jag plöttinötten (måste uttalas med ÄLLL, inte ett vanligt L) till tåget och lämnade honom där.. saknar honom lite redan. äkta kärlek det. men kunde iaf glädjas åt hans tröja som jag hittade i mitt sängbord sen som han sa att jag fick! gått runt med den nu sen jag duschade. bara att den luktar adam glädjer mig! tack mitt hjärta
nu ska jag och pappsen äta lite och sen antar jag att resten av familyn dyker upp. senare vankas bonde söker fru.

RSS 2.0