Trainstation

Hej! Sitter på tåget som styrs mot Linköping och min baby!
Är så himla fint väder ute idag, älskar det! Solglasögonen är på och musiken dunkar i hörlurarna, helt ok tågresa med andra ord. Är dessutom långledig, kan knappast bli bättre. Hörs någon annan dag, puss!


Hairstyle

Lägger in tre galet somriga och stilrena frisyrer, som förmodligen provas inom kort!


Sisters of war

Kollar på Sisters of war, någon som sett den?


Some die young

Halloj!
Ligger i sängen och myser i Adams tröja. Tur att han är större än mig så jag riktigt kan boa in mig i hans kläder, mohaha(a)
Hade en supertrevlig dag på YG idag! Lärde känna lärarna bättre och även lite elever. Var mest inne på frisör eftersom Emma funderar på att gå där och handel hade ett café idag så det fanns inte så mycket att lära sig där. Kollade istället när tjejerna färgade håret på varandra och klippte lärare osv.. Tog bussen in mot centrum sen och åt på spicy, hur gott som helst! Dock lite starkt och det tål varken min eller Emmas mage så mycket så vi satt i mat/ont-koma efter, haha. Tog bussen hem sen och hoppade i träningskläderna för att sen dansa lite.

Fick med mig ett par skor hem idag också, tänkte visa dom imorgon! Är dock osäker om jag ska byta färg, hmm det visar sig. Imorgon är det tandis som gäller, hell yeah.. *ironisk för er som ej förstår* nåja det blir nog bra. Nu ska jag fortsätta mysa ner mig i min gudomligt sköna säng, vi hörs, puss!



Back!

Heeeeej! Saknat bloggen lite, men som vanligt har det varit jäkligt körigt så då är det prioritering som gäller. Ska dock försöka bli bättre nu, ligger ju låååångt under "sämst uppdaterings" zonen känner jag.
Igår var jag på kick-off på min framtida skola, känns så sjukt bra! Är så trött på hallsta nu så det kommer nog bli jätte bra! Lärarna är toppen och skolan är verkligen hemtrevlig. Var på Måns Möller föreställning också, på Pluto, haha. Kändes lite fel att vara på en typ nattklubb med bara 15-16 åringar. Var hur kul som helst och kvällen blev lyckad!
Idag var det skola som vanligt och det rullade väl på. Imorgon ska jag däremot vara med på YG hela dagen för att se hur det är på handels programmet och det ser jag fram emot! Tar med mig Emma också som sökt in frisör linjen så vi gör sällskap, kul! På torsdag sen blir det tandställning i nederkäken vilket jag ser mindre fram emot, men men. På fredag sen blir det förmodligen Linköping annars lördag. Känns som en evighet sen jag träffade min älskling❤ slänger dessutom in en bild från kvällen då jag var på sista skoldansen på hela högstadietiden! Var kul och det känns så fördundrande bra att det snart är över! Har inga andra just nu men ska bli bättre, promise. Puss!!!


sorry!!

Hej på er!
Förlåt för min otroligt dåliga uppdatering, har inte alls haft tid. Har jätte mycket i skolan just nu, träningar och fullt upp i privatlivet med. Sista 2 veckorna har bara flugit förbi eftersom jag har haft massor att göra.
Har iaf inte glömt er, det ska ni veta, men jag tror också att ni förstår mig.

Nationella i Engelska imorgon, följt av körkorts kurs! Känns overkligt nästan att jag är så stor så jag faktiskt får köra bil bara inom ett par dagar då jag väntar på ett papper. herregud!

Jag lovar att jag ska försöka hålla er bättre uppdaterade framöver men jag lovar inget. Ska göra mitt bästa!
Puss

At the end of the world

Besökte gruvan och vattenkraftverket här i hallsta idag, intressant och roligt faktiskt! Bjuder på lite bilder bara för att vi va så gudomligt snygga!;)


LYCKA!

JAAAAAAA! Så jävla skönt.


Dagens

Jeans -vero moda
Mörkgrå tröja -bikbok
Jeansväst -hemmafixad
Klocka -ur&penn
Ring -bikbok

Sämst ljus men bjuder på'n ändå!


Från helgen








Pic 1: Mina presenter! Har fått så otroligt mycket saker, skäms nästan över att jag tagit emot allt.
Parfym från Calvin Klein (är inte med på bilden), frukostset i 3 delar, ugnsformar man kan göra pajer/potatisgratäng eller nåt i, nya kritvita converse, en chokladsmältare, duschset från the body shop (en duschtvål saknas då den står i duschen redan), 2500 kr, schampoo & balsam, presentkort på kicks, lagerhouse och ginatricot, örhängen, muffinsskål, 2 prydnads fjädersaker med fjädrar från en riktig struts (!!), träningströjor, en sked (som inte är med på bilden, sån som jag sparar på tills jag blir vuxen) och så ska jag bli bjuden på mat av Lina då vi ska ha en shoppingdag! Är sjukt nöjd över allt, tack så hemskt mycket allihop! ♥

Pic 2: Jag och Linis muppar oss lite, hehe

Pic 3: ♥

Pic 4: En av mina supergoda tårtor! Dock är jag jävligt less på dom nu efter 4 dagars firande

Pic 5: Jag och världens finaste♥ Lite kvällsmys i Lördags!

Pic 6: Närmre bild på muffinsskålen jag fick av Adams mamma♥ syndes inte så bra på bilden. Fylld med ringar just nu!


Är jätte nöjd över helgen! I fredags kom som sagt morbror, Marie och Linnea och firade mig vilket var jätte kul och trevligt! Sen på lördag kom Adam och mot eftermiddagen kom alla kusiner med deras familjer (från mammas sida). Letade ägg i trädgården och hade en sjukt trevlig kväll tillsammans med alla bara. I söndags vaknade jag av att någon smashade upp min dörr och 5 pers kommer in och sjunger för mig med frukost och paket i händerna, sötnosar då♥ blev lite generad samtidigt som det var sjukt gulligt. Låg kvar i sängen sen med älskling en stund innan dagen började så att säga. Lina kom mot lunchen och sen kom även en barndomskompis och hennes mamma. Hände inte så mycket på dagen eftersom dom flesta redan firat mig men det var kul ändå. Satt och kollade på galna klipp från några år tillbaka och fick oss ett himla gott skratt! På kvällen sen drog vi ut fast det hände inte ett skit så efter några timmar åkte jag hem med köldskada i både fötter och ben, hehe. Idag kom mina kusiner, faster osv samt farmor och hennes "gubbe" och firade mig. Trevligt! Har precis kommit ur duschen nu efter att tagit en joggingrunda/powerwalk med Valle på ca 5 km. Välbehövligt efter allt kalasande!!

Har fler bilder i min kamera men har inte lagt över dom än. Kommer väl någon dag.
Idag har jag varit ledig som jag tror att dom flesta vet, men imorgon är det back to basic igen -skolan. Känns dock himlans gött att min tid på lindbo snart är över.

Nu ska jag fixa i ordning lite tills imorgon och sen slå på tv:n. Hoppas ni har haft det bra i påsk, så hörs vi en annan dag. Puss


16 bast!

16 bast idag! Snart ute i trafiken så akta er;)


Instagram

Följ mig: iiidawretling
Blev fel i förra inlägget, stavaren i mobilen ville inte att jag skulle ha 3 i:n. Men men, denna som gäller hur som helst


Fredag!

Blev som sagt firad lite i förskott ikväll, Mycket trevligt! Hann inte ta så många bilder men tog iaf på min supergoda tårta:)
Följ mig också på instagram: idawretling
Puss


Glad påsk!


Halloj och Glad påsk på er!
Har städat lite på förmiddagen med familjen eftersom jag ska firas typ hela helgen! Ikväll kommer morbror, marie och linnea och firar mig lite i förväg, klagar inte alls :) Sen imorgon kommer min älskling till mig och mot eftermiddagen kommer typ hela mammas sida och firar mig, superkul att alla kusiner samlas och att alla kommer! Blir väl lite påskmat också mitt i allt. Härligt att fylla på påsken faktiskt! På söndag sen när det är dagen med stort D har jag inte direkt planerat in så mycket folk. Lina och Adam och min familj är här hos mig och sen kommer nog några fler inramlandes. Mot kvällen sen blir det kanske hallsta, får se. Kommer bli en superhelg känner jag! På måndag sen kommer pappas sida och firar mig så en sak är säker -det kommer bli jävligt mycket tårta den här helgen! haha, tur att morsan är bagare då ;)
Nu ska jag ta och välja kläder tills ikväll tror jag, och sen fixa lite. Bilder från helgen kommer nog på måndag kanske, eller lite för varje dag. Det visar sig. Om vi inte hinner höras så mycket tills dess så får ni ha en super bra påsk och lova att hålla till höger när ni åker till blåkulla så vi inte krockar ;)
Stor blöt puss till er!

Inte älg, inte hjort, nej en ren!!


Var tvungen att ladda upp den här bilden bara för att den var så jävla klockren
HAHAHAHAHAHAHA fyfan

The 50th

Kollade på Grease med Simon imorse och hade en jätte skön förmiddag tillsammans med honom. Och nu sitter jag i 50-tals koma. ÄR SÅ JÄVLA AVUNDSJUK PÅ ATT JAG INTE LEVDE PÅ 50-TALET!!!! Dom var ju så jäkla coola då, stilen och allt. Ser så bekymmerslöst ut på något sätt när man ser filmen. Ååh :(
Fick hjälp av brorsan sen för att baka muffins. Blev riktigt goda faktiskt! Ska göra fler i helgen sen tror jag, alternativt imorgon. Let's see
Blev träning sen halv 5, hur skönt som helst efter ca 1 veckas uppehåll pga förkyldning osv osv... Kändes bra!
Nu ska jag antingen titta på en film eller sitta kvar vid den här dumburken ett tag. Hörs och ses!


HUR SNYGG ÄR INTE SANDY??

PÅSKLOV

Glömde ju totalt bort att nämna i förra inlägget att jag faktiskt har PÅSKLOV! Så himla göttans!
Ställer nu klockan på 06:30 för att gå till tandläkaren, känns mindre göttans. Men men..
Avslutar dagen med film i familjens sällskap♥



Jag sviker dig aldrig



Asså dööööö va söööt! Helt underbart fin♥♥

Hej på er!
Har inte haft tid till bloggen på ett par dagar, har prioriterat annat som exempelvis snyggingen på bilden, hihi. I lördags var jag som sagt uppe tidigt och åkte iväg till Skövde för att tävla. Blev en bra dag trots att vi var 2-3 poäng ifrån finalen i bugg, surt. Men var i vilket fall nöjd med dansen! Och i boogien kom vi typ näst sist eller nåt men vi var nöjda ändå!
På söndagmorgonen sen drog jag mig ner till min älskade. Tog en mysdag bara och avslutade våran ett och etthalv-års dag med att Adam fixade mat (kebab med andra ord). Tänk att vi har varit tillsammans så länge redan? Helt galet! Och det är också helt galet hur mycket jag älskar dig hjärtat♥ Vill leva med dig för alltid
Igår när Adam gick till skolan låg jag kvar i sängen och sov ett par timmar till, hehe. Tog sen en vända på stan där jag fyndade lite - 2 linnen, ett mirakel kit till naglarna och 2 ringar. Perfa! Gick och längtade efter min gose hela dagen men blev desto gladare sen när han äntligen smällde upp dörren! Åt lite god mat och sen mot kvällen åkte jag hem eftersom jag skulle dra ut min tand idag. Och det gjorde jag också. Nu ser jag ut som en 7åring igen med glugg, påstår mamma iaf hahahah.
Är lagom öm i munnen nu och har fått order om att ligga still typ hela dagen. Klagar inte men skulle också vilja hitta på något..
Imorgon ska jag till tandregleringen också (allt på samma gång var det ja) och spänna tandställningen. Ska även sätta in tandställning i nederkäken om ca 3 veckor. Sen är det bara ett halvår kvar, yeah!
Sen är det kalasande hela långa helgen eftersom jag fyller år på söndag och även mitt kusinbarn på torsdag, så det blir nog jädrans gött! Adam kommer på lördag och då på kvällen firas jag av närmsta släkten så att säga och sen på söndag fortsätter det. Blir hur bra som helst tror jag! Ser verkligen fram emot helgen!!
Nu ska jga be min springpojke (morsan) att hämta glass åt mig(a) hörs

RSS 2.0