++


snodde bild av snygga Moa.

 


What I thought was a dream

Was as real as it seems



 

 


Hemma

Hej folket!
Kom hem halv 3 inatt efter 2 dagars tripp till Sävsjö och en jävlans massa dans! Tog med oss en 5e plats med oss hem i buggen, i boogien vet jag faktiskt inte vilken plats vi kom på än men vi åkte ut innan semifinalen iaf, sen en nästsista plats i Allrounden. Trots att placeringarna inte var på högsta topp så är vi grymt nöjda med danserna iaf och hela helgen har varit bra! Bodde i Eksjö på ett vandrarhem som var typ en gammal lada som dom gjort modern inuti osv, skithäftigt! Var på tävlingen 13 timmar igår så på hemvägen sen sov både jag, anton och micke skönt i baksätet haha. Sov till halv 2 idag vilket var välbehövligt efter allt.
Idag har jag bara slappat, packat upp och myst massa med mamma o pratat lite. Älskar dig mamma
Ikväll blir det en fet pizza bestämde vi oss för så på det viset avslutar jag en fartfylld helg och börjar en ny vecka.
Vi hörs senare

Har tyvärr inga nya bilder att bjuda på heller, ska försöka få fram några tills imorgon

Skolan

Såhär ser det ut utanför skolan just nu, FUCK JÄVLA SNÖ!!!! Sitter i matkoma nu också, skulle inte ha ätit 6 mjuka mackor i matsalen. Nu ska jag in, tänkte bara uppdatera er lite för att visa mitt intresse;) puss


wednesday 25/1

Fick med mig den här skönheten hem från stan för ett par dagar sen. är totalt frälst och förbannat jävla kär i den! vill ha vår nuuuuuuuuu

 

Hej på er! Fick lite tid över ikväll så jag tänkte faktiskt kika in och säga hej och tala om att jag lever. Eftersom statistiken har ökat rätt bra på sistånde så känns det lite tråkigt att lägga ner liksom. Men kan iaf varna om att jag har väldigt mycket på mina dagsscheman nu ett tag så nån regelbunden uppdatering tycker jag inte att ni ska räkna med, men kikar in när jag har en stund över som nu.

Tog en sväng till caféet idag med mor min och Lina. Mycket trevligt! Blev lite tjejsnack helt enkelt om dittan och dattan. Sen var det träning som stog på tur, 1 timme. Imorgon är det lång skoldag sen 2 timmars träning inför helgens tävling i Sävsjö. Stannar kvar där mellan fredag och lördag men ska försöka hålla er liite uppdaterade iaf! Är dessutom ledig på fredag så det passar parfekt! Nu ska jag lägga fram lite kläder tills imorgon så slipper jag gå upp en kvart tidigare eller nåt sånt, hörs
____________________________________________________

21 år sedan Morfar, önska jag hade fått träffat dig.

bloggpaus

har mycket att ta tag i gällande mitt liv just nu så bloggen får ligga åt sidan. känner bara att jag behöver ta tag i verkligheten ett tag och lägga ner tid på den istället för att sitta vid datorn. får se när jag är tillbaka! puss

Porr för öronen

Andreas Wijk -Wonderchild
Helt grymt bra cover! Fick gåshud när jag hörde den.

Min kväll såhär långt har spenderats med familjen med god mat, tvtittande och prat. Ska väl fortsätta med det nu kanske.. Imorgon funderar jag på att åka in till stan och kolla lite, får se!
Måste komma med lite nytt i bloggen känner jag och dom enda som kan hjälpa mig med det är NI, så snälla, ge mig tips på vad ni vill ha mer av i bloggen. Känns skit tråkigt att aldrig ha något kul att skriva om och det är dubbelt så enkelt om ni väljer ÅT mig. Uppmanar alla läsare till att komma med ett förslag!
Tack o adjö, gurkan är slö

helg & barnbidrag, catching!

äntligen helg, phjuuw! och som grädde på moset är det barnbidrag idag också, klagar inte!
var riktigt kämpigt att komma upp imorse men jag tog mig upp tillslut och tog bussen. hade svenska/engelska några timmar sen livräddning och lite sånt på idrotten efter. jag och tjejerna satt oss i bastun en stund efter och bara kände av stämningen av helg över lite skitprat, mys! njöt som tusan så fort jag kom hem, helt sjukt vilken bra känsla fick jag! soligt och snö ute, själv hemma =musik på högsta volym, och ett glas apelsinjuice. MUMMA!
ikväll blir jag hemma med familjen. Adam skulle fixa lite hemma i helgen och jag är för seg för att gå ut ikväll så jag är hemma helt enkelt. skönt det med ibland faktiskt!
har väl inte hänt så mycket på senaste dagarna heller.. som sagt så är det bara skolan och träningar som går runt, runt, runt. så nu är jag väl förtjänt en lugn helg! har inte ens investerat något till garderoben eller nånting!! vart håller mitt liv på och ta vägen? haha nejdå men det är bara lite mycket nu ett tag. tur att jag har mina nära och kära som hjälper mig i allt iaf♥
vi höres senare

At school

Sitter i skolan och väntar på att ha svenska/engelska. Har precis haft kemi och gått igenom grejer till provet här framöver. Har världens stress över Np i svenska så vi måste ta tag i det nu på lektionen. Jag är inte ensam direkt.. Vet inte riktigt hur våran lärare tänker så vi får ta reda på det nu. Efter skolan drar jag iväg och tränar 2timmar, blog u later!


stress

hej på er mina tappra läsare!
har kommit en massa grejer emellan nu ett tag så jag har inte hunnit med bloggen riktigt. skola och träningar tar just för tillfället upp hela mina dagar. är lite stressad o så men det löser sig nog. dom flesta i min ålder sitter nog mer och har panik över gymnasievalet men det slipper jag vara stressad över iaf eftersom jag skickade in den förra veckan! känns göööööör bra och nu hoppas jag verkligen att jag har turen med mig i bakfickan! ska försöka hinna med att uppdatera er lite nu framöver men jag lovar ingenting. nu måste jag läsa lite spanska och slänga i mig lite mat och eventuellt hinna prata lite med min fmailj också som jag knappt hinner göra. vi hörs

Sunday

Godkväll. Har inte haft någon tid över till bloggen både igår och idag. Igår var jag till duktiga Daniella och blev av med min utväxt samt en cm hår. Blev nöjd! Sen blev det bara en chilldag hemma med familjen i lugn och ro! Idag däremot började jag min söndag med 2,5 timmes dansträning. Efter träningen blev jag liggandes i soffan en stund och där fastnade jag tills jag satte igång och bakade en sockerkaka. Precis när den skulle tas ut kom Ludde, Marie och Linnea snacka om tajming;) fikade ihop med dom sen satt jag och mamma och pratade typ resten av kvällen och såg på ett program från tsunamin, så hemskt att se så både mina och mammas ögon var rätt fuktiga.. Pratade nyss med Adam så nu kan jag gå och lägga mig o läsa lite eller bara sova, röstar för det! Godnatt och puss på er
Btw, bilden är tagen i fredags


weheartit


Don't loose who you are


Bild från när jag blev sminkad för någon vecka sen

Hola guapas!
kom hem från sporthallen för ett tag sen, hade livräddning med klassen. medans vi tjejer väntade på att killarna skulle göra klart så körde vi vattenjumpa så det bara spruta om det! har faktiskt träningsvärk redan, hahaha!
när jag kom hem fixa jag lite käk och la mig på spikmattan som jag fick av Antons familj igår, tack så mycket! hur skönt som helst!
ska snart hoppa in i duschen och snajda om lite för att sen träffa mina tjejer! blir nog gårn ikväll när jag hörde senaste rapporten, men det hinner nog ändras under kvällen kanske.
imorgon ska jag iväg och klippa mig och ta bort min hemska utväxt på sisådär 10 cm. F U L T. så det ska bli superskönt! ha en trevlig helg så hörs vi :)

Gymnasievalet

Har precis fyllt i min gymnasieansökan, va skit nervös haha! har faktiskt inte skickat in den än, tänkte kolla lite med våran studievägledare någon dag innan jag verkligen skickar in den. känns helt overkligt att den tiden är här nu  -slut på grundskolan, söka gymnasium, ta studenten senare osv.. blir nog prima tror jag!
förövrigt har jag tränat en timme idag, gick bra! tog en lång och go dusch sen när jag kom hem och det behövdes. har ont i min rygg nu igen så det var skönt att bara slappna av för några sekunder.
snart ska jag äta lite pannkaka innan jag slänger mig i soffan och sen lägga mig tidigt. är så grymt trött nu ett par dagar.. får se om jag hinner lägga in något mer sen annars hörs vi efter träningen imorgon! puss

You never really can fix a heart

Godkväll mina trogna läsare, haha.
Första dagen i skolan idag då. kändes väl helt ok så att säga, varken kul eller dötråkigt. hade so, idrott, matte och musik inte så mycket mer hände liksom. men efter kom iaf mamma och hämta mig sen blev det terminens första träning! ;) hur skönt som helst att komma igång! körde 2 timmar sen åkte jag hem och åt lite snabbt o duacha osv för att sen åka tillbaka och ha mina gamla godingar som nu är steg 2 i buggkursen, wooooow :P MEN, tydligen så började dom v.4... man ba TACK FÖR ATT NI TALAR OM! nejdå så farligt var det väl inte för som tur va hade mamma sprungit in på affärn och skulle handla så jag kunde åka med henne hem igen.
så nu kan jag i lugn och ro slå igång en film och bara dega resten av kvällen! skönt

Grym låt btw (rubriken) värd att lyssna på! -Demi Lovato


You learn

like a shadow flows in the rain

like a foreign flame in the dark

showing you the way


Make it a story you want to tell your children


T A T T O O






Jag är så galet förbaskat otroligt sugen på att tattuera mig nu! Jag vill ha på något av ställena som bilderna visar. Dock har jag redan bestämt mig att det kommer hamna en på insidan av min överarm kort efter att jag fyllt 18, för det har jag redan bestämt. Blir en grej till en anhörig, en text alltså. Sen senare kommer det komma en bakom örat som också har en betydelse och eventuellt en på handleden eller på sidan av handleden (typ som Kenzas) så grymt jävla snyggt! ååååååh jag vill bara dra iväg och göra't direkt! Tyvärr måste jag vänta tills jag fyllt 18 men fan va snabbt jag ska boka tid så fort jag fyllt! yeah

wait a minute mr. postman

Jag glömde totalt bort att berätta en grej som hände när jag var hos Adam. vi såg Angelica Blick och Linda Hallberg på stan! båda har ju grymma bloggar och jag hade gärna följt efter dom, haha :)
för övrigt hade jag ett par jätte mysiga dagar med mitt ekorrgos, haha han fick nytt smeknamn nu♥ är däremot mer piss att åka hem och inse att man faktiskt är ensam då, inge vidare.
var ju som sagt på sminkning också på förmiddagen innan jag åkte. mycket lärorikt kan jag säga! blev dock lite halvnöjd med sminkningen. den hade absolut passat till en fest eller danstävling kanske, men inte till vardags vilket jag faktiskt bad om. men men, då lärde jag mig en festsminkning istället. valde lite olika produkter sen för summan men när jag kom hem visade det sig att hon hade lagt ner fel puder så jag måste in och byta det någon dag. typiskt!

har också fått lite ändrade planer inför idag. hade tänk kollat lite på skolmaterial osv, men det skiter jag i nu. vaknade rätt sent och är knappast klar i skallen för att läsa så istället ska jag fixa lite annat och sen mot eftermiddagen blir det kalas hos kusin som fyllde år den 3e! känns helt sjukt hur gamla dom börjar bli nu. nästan alla har barn ju! själv är jag yngst i kusin-skaran men är faktiskt nöjd med det också :) får ju iaf vara barnvakt åt barnen haha. vi hörs senare

Tonight's


@ home

Nu är jag hemkommen från Farmor proppmätt och näst intill spyfärdig av all mat! fick träffa kusinen som åker tillbaka till tyskland om ett par dagar så det var riktigt kul :) har däremot gett upp hoppet om designen så nu får det ligga på hyllan ett tag till tills jag får tid/ork. hoppas ni inte klagar över den jag har nu, men den får va tills vidare som sagt.
sitter och kollar på lite jobb till sommaren, mer avslöjar jag inte i nuläget ;) har verkligen idéer kan jag säga.

Imorgon ska jag bara ha en slappdag. måste ta tag i lite skolgrejer och börja vända tillbaka dygnen osv till skolan som tyvärr börjar på måndag igen. kan dock glädjas åt att det är sista terminen på grundskolan och 9an! -vilket betyder CABARE och allt kul tillsammans med klassen! ååh, jag vill nästan inte sluta.. men men det är som det är och det behöver jag inte bekymmra mig om NU.

see you later

Mot Farmor

Nu måste jag sluta med designen och göra mig i ordning istället, ska till Farmor på lite mat. är absolut inte klar med bloggen men ni får stå ut tills vidare. ska fortsätta när jag kommer hem och antagligen lite imorgon.
Ha en trevlig fredagkväll! :)

design

hola!
har inte orkat bloggat på ett par dagar, haft massa annat för mig. var på sminkkurs på MUS, varit hos älsklingen och träffat lite härligt folk. just nu håller jag på och renoverar bloggen lite, ska göra om den helt och hållet. är så himla trött på den nu! måste få upp glädjen av att blogga och då tyckte jag att designen faktiskt gör en hel del så nu blir det ändring här. vi hörs senare, puss

Nyår










Bjuder på lite bilder från nyår. har lovat att inte lägga upp några andra, om jag inte får nå andra av tjejerna, men annars får ni nöja er med dessa ;) Lina skrev bland annat kärleksbrev till Rizgar, på toalettpapper av allt (HAHA) och skickade upp med en sån här "eld ballong grej". gulligt!
mot natten sen skulle Emelie sätta upp håret men hade ingen hårsnodd så hon tog påsklämmor, haha! sen på dagen efter blev det att städa bort hela partajet :(

Nu ska jag snart iväg och inventera på Ica för klubben, puss

2012

Nytt år, nya möjligheter!

Gårdagen (eller ja, nu är ju klockan över 12 så i FÖRRGÅR) blev helt grymt kul! bosatte oss (Jag, Emelie, Lina, Bella & Elin) i Emelies killes lägenhet för att fira in det nya året. blev meeeer än lyckat enligt mig! Jag kom dit vid 6 nånting, fixade Emelie lite och sen åt vi en god chokladpudding som vi slängde ihop. resten av brudarna gled in sen vid 7-8. då drog partyt igång kan jag säga! bilder kommer senare, blev inte så många med några törs jag lägga ut iaf ;) haha. hade så sjukt jävla roligt ett tag, sen drog Lina, Elin och Bella strax innan tolv för att möta sina päron och så. så vid tolvslaget skålade jag och Emelie in det nya året vid den "franska balkongen", visst hette det så? ;) var iaf uppe till halv 4, sen stannade jag på soffan över natten och vi vaknade vid 12 idag. städade undan festen och plockade i ordning till lite skön musik. pappa hämtade mig runt halv 2 och då slog jag ner rumpan i soffan och jag kan säga att den blev nog fastlimmad för jag har fan inte rört mig längre än till köket och toan ifrån soffan. SÅÅÅ HIMLA SKÖNT! hörde förresten på tv idag att det är bra att slappa ibland för då jobbar hjärnan mycket effektivare än när man gör något, så man ska absolut inte skämmas när man har slappat en hel dag!

Jag har några löften för det här året
  • Utvecklas som människa. I allt jag gör i princip, ja det är svårt att förklara
  • Ta vara på varje dag och göra det här året till det bästa året i mitt liv som jag ska kunna återberätta sen när jag bor på ålderdomshemmet.
Ja, med dom orden vill jag egentligen bara komma fram till att slutet av 2011 och början av 2012 slutade/började super bra! fick däremot ingen kyss klockan 12, saknat som fan!
Vi lever bara en gång, så nu jävlar ska jag börja ta vara på tiden ännu mer och lägga den på det jag tycker är kul och på min familj, vänner och pojkvän.

RSS 2.0