the weather is wonderful

morsning korsning!

har precis checkat av 4 AA-avsnitt. love it!♥ legat ute i solen i princip hela dagen. färg har jag fått iaf, yeah! mamma gjorde limesaft till mig också söt som hon är. 
steg faktiskt upp klockan 9 imorse, eller rättare sagt så blev jag väckt. tog mig en lång och go frulle innan jag tog familjen med mig till Essemfärg för att kolla på tapeter till mitt rum och simons rum. kom iaf fram till ett beslut vilket jag tror att jag kommer bli nöjd med! tog oss en tur till möbeloutlet sen för simon skulle kolla på någon soffa som han ställde undan. avslutade allt med en lunch på Håkans Döttrar!
har börjat plocka undan saker i rummet nu.. om några dagar blir det renoverat, vilket känns jätte skönt och spännande! ska kolla möbler på Ikea på onsdag tror jag vi sa? nåja, vet ändå vad jag ska ha och så.

snart kommer familjen Andersson hit och kvällslunchar med oss, trevlans. går fortfarande runt i bikini så jag tror jag ska byta om innan dom slinker in ;)  see ya'

sötaste kinesen någonsin!



HAHAHAHAH så förbaskat söt! tror jag har legat och skrattat oavbrutet i 10 minuter snart!! ta en titt, eller två

19:30


strandvaskaren

hej på er!
haft en riktigt dålig uppdatering nu sista dagarna, men har ju vart midsommar och allt. adam har varit här hela helgen och vi har umgåts med massa vänner och familjen. riktigt kul har jag haft!♥ eftersom jag gjorde en video om helgen så tänker jag inte berätta så mycket om den. ni får nöja er med filmen och se om den tusen gånger om så önskas.
igår kväll slog jag på en film som älskling sa va jätte bra, även elin. men allt slutade med att jag fick kalla in mamma att sova bredvid mig (a) hehe, tuff tjej!  strandvaskaren hette filmen iaf.. hade jag sett den i dagsljus hade det vart nemas problemas, men jag såg den mitt i natten i min ensamhet (fast jag tvingade brorsan sen att kolla med mig) så det blev lite skillnad. förutom att den va lite scary så va den faktiskt bra och hade en bra handling! så jag rekommenderar den faktiskt till er, fast se den i dagsljus ;)

imorse släpa jag mig ut i solen med mina teoriböcker i högsta hugg. helt plötsligt började det regna, typiskt. sen blev det sol igen och sen rullade det på så heeeela tiden fram tills nu. gick in och målade naglarna istället i en röd ton såhär till sommaren ju!
nu blir det några andra avenyn avsnitt, ciao

midsommar 2011



Gjorde en film istället för att lägga in massa bilder. Filmen får berätta om min Midsommar!
ENJOY

tell me babes

godmorgon mina små HOMIES!
åskade typ 2 timmar inatt = Ida inte sov. är grymt trött.
idag kommer iaf älskling♥ saknar dig massor. får väl se vad vi hittar på.

men, tanken slog mig -vad vill ni se av mig här i bloggen?  mer outfits, tips, inspiration, min vardag eller vad? känns som jag aldrig har något kul att skriva om. tråkigt att bara skriva av mig. så nu är det upp till er att välja. kommentera och säg annars vet jag ju inte.
har lite idéer, men tänkte höra med er först bara för ni är så gulliga och går in och läser!
puss tills vidare

buhuu


jaaa.. såhär hittade jag mina trosor imorse. riktigt fina tycker jag. lite aircondition iaf, haha fast nej.
nej men jag vet inte vad som har hänt med dom faktiskt :o kanske att Valle har bitit i dom helt enkelt!? har även 2 par andra trosor som det hänt lika dant med, plus pappas ett par kalsonger. det kanske spökar i tvättmaskin, hehe.

bloppis!



hallå!
beställde ju kläder här om dagen som jag skrev lite om. beställde b.la det här linnet men dock blev det för stort! så nu undrar jag om någon av er är intresserad av att köpa det, runt en hundring eller nåt (ord. pris 149;- ) storlek S. jätte fint linne, men som sagt blev det lite för stort.
lämna en kommentar med rubrik 'Linne'.


det va allt, puss

clean



tjabba!
håller på och storstädar hela huset, inför midsommar osv. jätte skönt att få lite rent. jag älskar att städa för man ser verkligen skillnad och jag älskar doften av nystädat! har precis gjort klart hela mitt rum, vardagsrummet och ena badrummet. ska väl fortsätta nu för sen blir det storhandling!  oj va mycket "stor...." jag använde ;) haha aja, vi hörs

party in my head

har nyss bäddat rent i sängen och tagit hand om lite kläder. imorgon blir det storstädning inför midsommar med hela familyn som hjälper till, gött. blir väl det gamla vanliga för mig -badrummen och mitt rum. ska även fixa massa ute med nya möblerna och sånt smått&gott. mot eftermiddagen sen blir det storhandling med mammsen. inte världens roligaste dag, men.. mot kvällningen kanske det blir hallsta? no plans. har inte träffat lina och alla på typ 5 dagar :o
ska bli så skönt nu till midsommar, bara njuta och leva livet. grymt! är extremt båtkåt, vill åka båt nu och bara ha grymt hög musik och dra runt och sola o bada osv.. sanda borde väl "öppna" snart eller? är badsugen och vill att vädret är på topp hela helgen!

får se om mina kläder kommer imorgon som jag beställde här om dagen. vad jag beställde får ni inte veta förrän det kommer!  nu ska jag dra igenom ett par bloggar, sen kolla film. goodnight

whatcha got



grymt bra låt!  tänk den här på en brygga med massa bra folk eller varför inte ett partyyyyy?  grym är den iaf. får riktiga summerfeelings. storbloggerskan Dessie som sjunger, och nog måste ni hålla med om att hon är duktig på annat än att skriva om sina dagar på nätet ;)

come, fly with me

tjabba!
fyfan vilket skit väder det blev helt plötsligt :o  det va jätte fint ända fram till lunch ju, sen bara vände det. va ute och åkte lite moppe nyss, men man får ju nästan blåmärken av regndropparna ju! har iaf vart på körskolan för sista gången idag, SÅ JÄVLA SKÖNT! ska göra teoriprovet på onsdag i västerås. det kommer gå galant!

skrev ingenting igår, befann mig i västerås mesta dels av dagen. va runt och köpte nya utemöbler och massa annat piff! mitt uppdrag blev ju såklart att leta på massa "gulligull" medans pappa och mamma fixa möblerna. blev sket bra! synd bara att vädret är sämst.. men efter regn kommer solsken så det får vi väl lita på!
va även och grilla i antons stuga igår med våra familjer. hade jätte trevligt och roligt! jag och amanda tog oss en liten promenad, det va så sjukt vackert ute när det va lite lätt dimma över sjön. wonderful!

nu får det bli teven en stund, puss

vrålåk

tjabba!
nyss hemkommen från Berg. följde med hem till Morbror, Marie och Linnea efter kalaset hos kusin. hade riktigt trevligt med släkten där. tårta och annat gott bjöds det på. Grattis Kim
käka lite mat hos morbror och bara umgicks. tog raggarbilen hit hem sen. åååh va jag älskar raggarbilar bara. har gjort det ända sen jag va bebis och det kommer nog hålla i livet ut känner jag! blir att investera en senare i framtiden så blir det bara.
tänkte fråga brorsan om han vill kolla på en film med mig nu, känner mig lite rastlös och uttråkad. ska även göra upp om moppen ikväll tror jag.. har faktiskt inge annat roligt att berätta, så jag återkommer senare

I'm trying to recall


renoverat lite

pjuuuuw! har setat i ungefär 2 timmar nu och pillat med stilmallar och massa grejs. blev iaf nöjd med bloggen över lag, eller vad tycker ni? :) har tryckt in en liten klocka också så ni kan se hur länge ni sitter och läser min blogg så ni inte missar träningar eller så.. haha nej jag bara skojar med er, men det kan va bra att ha en så. har även fixat lite smått -dagens ordspråk, bytit profilbild och fixat lite med bloggrubriker o så.
nu vill jag bara att ni blir bättre på att kommentera! ni är lite dåliga på det folket där ute.

men men, nu är det lördagskväll för mig
MOT SOFFAN

in the garden



Det här är ansiktsmasken jag använde mig av imorse, som jag lovade att lägga upp en bild på. ni ser ju själva vad den heter o så.. finns att köpa på åhlens för en hundring typ. jätte bra faktikst. luktar inte så värst gott men
gör gott. jag tycker att den är värd pengarna osv.

gjorde omelett till frukost imorse, med en klick keso bredvid med en speciell krydda på. såååååå gott! gick ut i trädgårn sen och hjälpte pappa med lite grejer. fixade i uterummet och så. blev jätte bra! känns så skönt när man har gjort något bra och nödvändigt och inte bara setat inne liksom. ikväll blir det nog bara mys med la famila. sen imorgon blir det kalas hos kusin och på kvällen blir det kanske hallsta. får se vad som händer rent av!  nu vet ni lite om min helg, puss

bom bom bom bom, I want you in my room


HAHAHA,  bild från grönan i förrgår. kan inte göra något annat än le!

godmorgon godmoooooorgooooooon
har precis slagit upp mina små blå. sitter inlindad i täcket och bara myser! vädret är väl lite bättre än igår, men fortfarande inte så jätte fint. får se vad som händer idag, har inget planerat än.
igår blev det iaf kalas. mycket trevligt va det! bestämde med linnea att vi måste dra och shoppa någon dag och äta på restaurang vilket vi bestämde att vi skulle typ i vintras, haha. bättre sent än aldrig
tror jag ska gå upp om ett tag och äta, eller försöka iaf, sen ska jag prova min nya ansiktsmask. slänger upp bild på den senare och mitt betyg om den. men innan det blir det en lång och go' dusch!

jag har bara regn hos mig


slänger upp en outfit från i förrgår


har precis lagat mig lite soppa och ätit den. har så ont av tandställningen så jag inte ens kan tugga.. igår på hela
dagen åt jag lika mycket som jag gör till en vanlig måltid, då förstår ni resten va.  =väldigt lite.
hade iaf jättetrevligt på avslutningen igår. bilder hittar ni på facebook, orkar inte ladda upp alla här. efter avslutningen gick jag, lina och melinda ner till samhället i klackskor. inte så skönt ;)  dom slets av efter halva vägen så resten blev barfota. släppte av melinda vid la torre, sen gick jag och lina vidare till cafét och firade lite där. jonte och rasmus satt där när vi kom in så vi sprocka lite med dom också. kunde ju förstås knappt äta, men paj gick hyfsat bra. gick hem till lina sen efter och bytte om o så innan elin kom. fick skjuts till bussen sen som gick vidare mot grönan! hade så sjukt kul! trodde jag skulle dö i blåtåget, haha. men vafan :D blev en jättelyckad dag. märktes på alla, för vi va helt döda på bussen hem sen. somnade som vanligt, haha. kom hem till hallsta igen typ 1 nånting, då stog pappsi och vänta på oss med en varm bil! släppte av lina och elin på vägen sen drog vi hem. slängde mig i sängen direkt sen och somnade gudomligt skönt! måste bara säga att jag blev riktigt nöjd över mina betyg också!

imorse ringde det klockan 11, då skulle jag till skolan för att tömma mitt skåp. missade det i förrgår bara för jag va hos tandläkarn. pratade lite med min mentor sen och diskuterade ett betygsfel. gick vidare till körskolan sen och gjorde 2 tester. har bara ett kvar nu!! det blir klart på måndag hoppas jag så jag kan boka tid för prov sen. så jävla skönt att snart va klar med allt.

vädret är ju piss, så jag tänkte ägna eftermiddagen här i sängen framför en film. ikväll blir det kalas hos linnea som fyllt 16 bast förra veckan! blir nog där hela kvällen.
kommer mer imorgon, puss

utan dina andetag






hittade den här låten med en sjukt bra tjej på Moas blogg (finns här skrot.blogg.se) tyckte hon va grymt bra iaf, så ta er tid med att lyssna på den!

the last day

ligger i sängen med världens värk i munnen. satt ju in tandställningen imorse, och har redan sjukt ont. förövrigt ser det inte bra ut alls.. men mina kompisar protesterar när jag säger det. ser ut som en 10 åring typ. aja bara att vänja sig med att ha den.
blev skantzö med klassen idag, trevligt! satt och körde sanning eller konsekvens med tjejorna. mycket skratt blev det kan jag säga. jag tycker om såna här dagar när hela klassen är samlad o så, det är kul!
imorgon är det skolavslutning och det betyder SOMMARLOV!! så jävla underbart och välförtjänt♥ efter avslutningen blir det nog att gå till cafét och fira med lite mat och sånt gott där. sen klockan 2 går bussen mot grönan! kommer bli en riktigt rolig dag känner jag på mig. det tråkiga är bara att det inte blir något godis för min del.. kan knappt äta heller :( men nu ska vi inte klaga här, nej fytusan, det är ju snart lov!  uppdaterar mer imorgon om jag har tid, annars i övermorgon och då blir det massor av b i l d e r

mr. saxobeat - runt mina öron






hej på er! 
har varit lite off dom sista dagarna. helgen spenderades i Linköping hos världens bästa♥ kom knappt hem, haha. orkar inte berätta vad som hände, men dom närmsta vet.
kom iaf hem igår typ vid 12. mamma hämtade mig vid station med en pastasallad, en kexchoklad och ett wienerbröd i händerna, sweetheart!  har iaf haft en jätte kul och mysig helg. har badat, åkt moppe, badat med adam och hans mamma, bara myst och haft riktigt roligt. du är bäst hjärtat, jag älskar dig så sjukt mycket!

efter att jag kom hem igår drog jag till tandläkaren också, eller tandregleringen. imorgon sätts tandställningen in. är riktigt nervös faktiskt. plus att det är skolavslutning i övermorgon så det känns inte så lockande faktiskt. men resultatet blir ju förhoppningsvis bra sen om typ 1,5 år så jag klarar det :) efter tandläkarn imorgon blir det badet med klassen, kul! tycker det är kul att umgås med klassen så här innan lovet eftersom endel flyttar, byter skola och endel ser man knappt på sommarn så det är kul.
nu blir det mat, puss

dregglar



sitter och kollar på tatueringar. så sjukt sugen på att ha en!  vill ha en i nacken, antingen nån värd mening med bra text alltså, eller mitt namn. kan annars tänka mig att ha mina barns namn där en gång i framtiden. vill ha en på insidan av handleden också. bara vänta tills man är 18 då.  ville bara säga det, puss

shake that ass

pjhuuuww, hej i värmen!
har precis proppat i mig lite pizza, hehe. "toppform" va det jaa ;) men den satt jäkligt fint iaf!
imorse började vi dagen i skolan med en powerwalk i en timme ungefär. efter det hade vi avslappning i jumpa salen, och då somna jag haha! vaknade av att emelie skrek mitt namn. skönt med en liten powernap sådär på morgonkvisten ju. efter lunch drog vi ner till ica och köpte mellanmål(glömmer alltid va dom heter) -jag, emelie, emma och line. sara gick hem en stund men kom sen. gick till HSK o hade Zumba sen, så jävla kul! döööö svettigt och jobbigt va det ju utan tvekan, trodde typ vi skulle avlida. efter 10 minuter sa emma : men vaaaaa, har vi bara kört i 10 minuter!? vi ska alltså vara här i 1 timme och 20 minuter till, döda mig! Haha, men det kändes verkligen som vi skulle svimma för vi va så trötta o svettiga. va iaf grymt, grymt kul och kan lätt tänka mig att göra om det. även rekommendera för andra ;)
slutade sen och spenderade eftermiddagen vid båtbryggan med en massa gött folk. sol & bad blev det för fulla muggar. nu ligger man här med bränd bringa och svidande ansikte. ska ta en kall dusch nu så det förhoppningsvis svalkar av lite. puss!
har bara en sista sak att säga  FAN VA JAG ÄLSKAR SVENSKA SOMMARN
punkt

you're my sunshine baby

hej i solskenet!
började klockan nio morse, nice! har ju temavecka i skolan. jag har Toppform, och snacka om att vi kommer bli det innan veckan är över ;) hade först typ konditionstest, minns inte vad det hette, men iaf så fick jag ganska bra på't. hade lång rast sen innan vi  börja kolla på en film om en kille som bara fick äta McDonalds mat i en hel månad -frukost, lunch, kvällsmat. så jävla äckligt endel gånger på filmen så jag trodde jag skulle spy. skapligt varm va det i klassrummet också för den delen. efter filmen hade vi lunch. ingen matlust direkt, men.. sen efter maten skulle vi haft Kick n Box, men alla handskar räckte inte så jag, sara, emelie, line och emma drog ner till gymmet och körde där istället. tror aldrig jag har vart så svettig någongång! det bara rann om hela mig, svetten bara spruta. slutade vid tre sen och gick ner till körskolan och skulle göra dom 3 sista frågorna som jag hade kvar innan stora provet. lycklig som jag va gjorde jag klart dom där frågorna och gick o prata med en tjej sen och sa att hon skulle boka tid för provet, då säger fanskapet att jag ska göra 2 till tester innan!! även fast en annan sa att jag inte behövde göra dom. blev så jävla sur sen efter att ha gjort ett halvt prov så då gick jag. drog till båtbryggan och blev kvar där tills för en timme sen ungefär. sola & bada gjorde jag med massa störda tjejer! men kul va det iaf. fick lite färg också :D

imorgon blir det Zumba och avslappning i skolan, inte helt fel att ägna sig åt det hela dagen. hörde att det skulle bli riktigt åskväder här så förmodligen blir det inge bra väder imorgon :( pratade med adam o han sa att dom hade jätte mycket åska så det kommer väl här över sen.. usch. nu måste jag ta en dusch och smörja in mig, brände axlarna lite idag. hörs o ses!

en sån liten sak kan betyda så mycket



hellu!
fick mig en dramatisk morgon imorse kan jag säga. satt ute på altanen och solade, för säkerhetsskull om att inte få märken efter mitt halsband tog jag av mig det och la det på filten. sen kommer katterna och leker på filten så jag flyttar den. efter typ 2 minuter slår tanken mig att jag just la mitt halsband där och filten låg nu helt knögglig på sidan. precis som jag anade så hade halsbandet åkt ner under altanen, mellan springorna.. och det värsta av allt va att för ungefär 2 månader sen eller nåt gjorde vi om altanen så man inte kommer in under den nu!! fick panik och började nästan gråta för jag inte såg halsbandet någonstans :( men helt plötsligt såg jag det och fiskade upp det med ett metspö, haha! men va gör man inte liksom? fick ju det av Adam i födelsedagspresent och det betyder massa för mig så det blev känsligt. i fortsättningen kommer jag aldrig ta av mig det igen, vad det än är i för situation. så blir det! nog om det.
va hos fammo (farmor) idag på mat också, trevlans! drog vidare sen till min kusin vars mamma fyllde år (min ingifta moster). va riktigt kul att träffa släkten lite! mer och mer förstår jag talesättet "släkten är värst", så är det bara ;) kom iaf hem för någon timme sen och sen dess har jag städat mitt rum som var ett BOMBNERSLAG, bokstavligen. det va sååååå stökigt och kläder låg över HELA golvet. nog för att det brukar kunna vara lite så, men absoult inte så här mycket. nej jag måste börja hålla lite mer ordning i mitt rum. men snart ska det ju renoveras så då får man en liten kick av att hålla det rent & snyggt, så det kommer bli prima!

nu blir det lite kvällsmat här i huset, makaroner och köttbullar bjuds det på! see you

sant



du kan inte gömma dig för verkligheten





lååååångt inlägg

hej på er!
är hemma nu efter en S J U K T rolig helg i Norrköping tillsammans med underbara människor. har massor att berätta, så ska försöka göra det läsvänligt för er =D

fredag/SM: började med att gå upp kl 04:45, inte så lockande men.. åkte iaf till tävlingshallen och kände in stämningen och bytte om och allt innan det drog igång. hade först uttagning. den rundan va vi riktigt nöjda med! gick sen vidare till kvartsfinal där vi blev lite halv nöjda eftersom vi inte kände igen låten eller nånting.. sånt har jätte stor betydelse även om man inte tror det, men iaf.. gick tyvärr inte vidare därifrån, men slutade på en 15e plats ändå. är nöjda med det och tänker kämpa vidare! 15e bäst i Sverige på bugg ju, inte helt fel ändå. (av ungdomar alltså) prata lite med adams släkt sen efter när vi hade dansat klart. riktigt mysiga människor man får umgås med♥ sen drog dom hem och vi blev kvar. blev kvar hela kvällen/eftermiddagen sen och hejade på våra klubbkompisar osv. jag och isak gick även invigningen på kvällen, riktigt mäktigt! drog hem till vårat lilla vandrarhem sen och somnade hyfsat gott kan jag säga.

lördag: gick upp typ 8 och drog iväg till hallen för att sitta och glutta på alla dansare hela dagen lång. fullt ös va det verkligen! har väl egentligen inte så mycket att berätta förutom att det va riktigt bra drag i hallen och att allt va riktigt bra!  Tony Irving va även där och delade ut priser. fick en liten blink av han faktiskt, haha. stog nära han ett tag med anna bara för att se han och så,  han borde tyckt att vi va sjuka i huvet, men vafan man måste ju bjuda lite på sig själv! på kvällen sen tog jag med mig familjen ut i solen och käka lite jordgubbar, mysigt!

söndag: checkade ut från vårat rum och allt detdär sen drog vi oss ner mot linköping för att träffa älsklingen lite innan vi åkte hem, när vi ändå va så nära ju. gick på restaurang med han och min familj och hade riktigt mysigt och sjukt kul tillsammans! kollade lite i affärerna på stan och skrota runt lite innan vi åkte hem. sov typ hela vägen hem, hehe. så jäkla skönt att sova lite efter hela helgen ju. åkte förbi min morbror och hämtade hem min lilla hund på hemvägen också. han fick vara där när vi va borta så han inte skulle va själv eller nåt för det klarar han ju inte som alla borde förstå!
kanske inte verkar som jag gjort så mycket i helgen, men kan säga att det bara rullat på hela hela tiden! extremt kul har jag haft iallafall! bara att tagga om till Lag-SM som är i Luleå i vinter då ;)

nu ska jag traska ner och slänga i mig nåt ätbart och packa upp den sista packningen. hörs, puss

ska göra mig ett försök till att ladda upp videos från helgen imorgon


SM 2011

så nu är allt packat och klart, nu drar vi iväg till Norrköping för SM som vi väntat så länge på! kommer bli S V I N N A J S!! kommer inte ha nån data med mig så uppdatering får ni vänta på tills på söndag när jag kommer hem. ha en bra helg ni andra♥

puss!

RSS 2.0