Ted

Himlen är oskyldigt blå
Som ögon när barnen är små
Att regndroppar faller som tårarna gör
Det rår inte stjärnorna för
 

Bekännelser

Har suttit och funderat lite medans jag läst andra bloggar om jag skulle kunna hitta på något nytt/roligt här. Då kom jag fram till att jag skulle kunna berätta saker om mig själv eller så, alltså bekännelser. Så jag gjorde en ny kategori som får heta just Bekännelser. Både negativa och positiva.
Så jag tänkte att jag lika gärna kunde börja nu. Inte lätt att komma på saker faktiskt..
Men,
 
Jag ställer väldigt höga krav på mig själv, ofta. Det negativa i det är att jag blir väldigt deppig om jag inte klarar det och det kan gå ut över andra. Det positiva är då att när jag ställer krav på mig själv kommer jag någonvart, jag går framåt. Och presterar snäppet bättre. -Förutom om det går åt pipan, då blir det som jag sa på det negativa. Så det finns både för- och nackdelar.

Last day

Jobbat min sista dag idag, huuuuuur skööööönt!?
No more tidiga uppstigningar, yeah.
Ikväll tänkte jag bara ta det lugnt framför en film med lite gottigotti i knät. Imorgon åker jag förmodligen och kollar på skinnjacka igen för den har kommit nu, annars blir det på onsdag. Vill verkligen att den blir bra nuuuuu!
Ska försöka sätta över min lön i veckan också så jag inte handlar upp allt, hehe. MÅSTE göras.

Känner att jag inte har så mycket att berätta för er så jag återkommer senare. Puss

Home made


Cookies

Har precis bakat lite cookies! Tänkte dela med mig av receptet nu när jag till och med skaffat en kategori för recept mm..

Börja med att sätt ugnen på 175grader.
50g smör (rumsvarmt)
1 ägg
1,5dl socker

1,5dl vetemjöl
1tsk vaniljsocker
½tsk bakpulver
3msk kakao

Nonstop, smarties eller whatever

Blanda de tre första ingredienserna till en krämig smet. Jag brukar använda elvispen. Tillsätt sen de övriga sakerna och vispa till en jämn smet. Klicka ut "plättar" på plåten (som förstås har bakplåtspapper) gärna inte så perfekta. Blir mellan 6-12 stycken ungefär, beroende på hur stora du vill ha dom. (Kan varna för att dom brer ut sig ganska mycket.)Lägg sedan på nonstop eller någon form av godis uppepå. I mitt fall använde jag M&M idag för vi hade inga nonstop, men det funkar med vad som helst. Dock inte ferraribilar, hahaha! Det har jag lärt mig av egna erfarenheter ;)

Grädda i 10 min. Låt kakorna svalna, sen -VOILA!

Tips!
-Vill du ha kakorna lite mer krämiga, grädda bara i 8-9 min
-Något som är jädrans gott uppepå är polkagriskross. Krossa bara polkagrisarna och strö över. Supergott till jul speciellt!
 
Bild kommer

Gratis är gott

Gillar ni gratissaker precis som mig?
Isåfall tycker jag att ni ska klicka in på gratisbio.se och bli medlemmar, gratis, nu! Man behöver inte göra så mycket för att samla poäng som man sen byter mot presentkort eller biobiljetter. Inte så svårt. Dessutom kan man få gratis biobiljetter ibland ändå.
Vet massa andra som använt sig av dethär och det ger resultat. Gå med ni också!

Yesterday

Träffade Sara igår, vi åt på kina och hade filmmys hela kvällen sen. Mycket trevligt, tack Sara!❤ vi kollade på Snabba cash och Himlen är oskyldigt blå. Haha fyfan va vi skratta när den började! Nu har jag precis städat mitt rum och städat lite lådor och sånt. Ska snart bädda i nya sängkläder sen är jag helt klar! Har även laddat in massa musik i mobilen så just nu är volymen hög. Senare tänkte jag ta en promenad och sen blir det tidig kväll här eftersom jag jobbar imorgon, sista passet dock. Ska bli otroligt skönt att slippa gå upp tidigt sen. Nu ska jag göra klart, puss


Working

Godkväll
Nu är det snart läggdags för min del, jobb imorgon mellan 6:15-13:45. Ledig på söndag sen vilket ska bli skönt som bara den! Däremot ska jag jobba förmiddag på måndag bara för det inte fanns tillräckligt med folk, då får jag hoppa in. Lite extra cash tackar man inte nej till.
Imorgon efter jobbet ska jag städa, mitt rum är bombat av kläder. Herregud.. Har inte plockat i ordning på hela veckan, hehe.
Ska försöka hitta på något imorgon kväll sen, men vet inte vad. Det får visa sig helt enkelt.
Har inte så mycket att berätta just nu så jag går och lägger mig istället!
Puss på er

Löningsdag

Idag är en sån här jobbig dag när allt känns skit. Ååh va trött jag blir på såna dagar
Saknar min b-friend som ett as, är trött på jobbet, gör fel vad jag än gör, vill dansa, vill flytta ,är trött, grinig osv osv osv.. Ni har nog inte tid att läsa hela eftermiddagen anade jag så jag stoppade där. Det enda bra med denna dag är att det är den 25, vilket betyder lön. Den 25 smäller det -sant. För idag får jag lön, tjoho. Några tusen rikare, tackar och bockar för det
 
Igår kom Amanda och hämtade upp mig vid 2. Åkte hem till henne så hon fick göra sig i ordning efter jobbet. Sen åkte vi in till stan och gick ett varv i butikerna. Sen käkade vi på Spicy och satt och prata osv. Efter maten åkte vi hem till henne igen och bara hade myspys och höll på att skratta upp hela magsäcken på grund av några sketans vindruvor, hehe. Puss på dig storasyster!
 
Ikväll tänker jag inte göra ett dugg, om jag inte tar en sväng med bilen. We'll see
Nu ska jag hämta något att dricka och sen ta en pratstund med min mammsi. Hörs!
 
 

Cupcakes

Bakade cupcakes idag! Blev supergoda!
Tänkte faktiskt lägga till en ny kategori där jag lägger in lite recept emellanåt. Kanske har tid att fixa det sen, får se.

22/7

Hej
 
Idag är det ett år sen allt i Norge hände, så hemskt. Har tittat på ett program därifrån nu på morgonen. Dom har typ en minnesdag för alla osv. Usch, tänk så mycket en enda kan ställa till med. Så sjukt hemskt!
 
Senare tänkte jag och mamma ta en promenad och sen handla lite som jag behöver för att baka. Tänkte göra det på eftermiddagen! Idag är jag ju trots allt ledig, wiho. Har varit riktigt jobbigt att gå upp tidigt i 6 dagar, fy. Dessutom har 2 stycken som vi känner dött i veckan, på samma dag till och med, så det har varit en jobbig vecka över lag. I torsdags träffade jag iaf Lina och Bella och det var ju trevligt som vanligt :) I fredags sen hade jag tänkt gå ut på kvällen men det fick jag inte bara för att jag skulle jobba igår, suck. Istället skulle jag och mamma haft lite hemmaspa med typ fotbad och sånt men det blev inget av det heller, jag slocknade hehe. Blev iaf en tripp till köping efter jobbet för att leta skinnjacka. Den jag ville ha skulle komma in om 2 veckor så då åker vi dit igen. Däremot fick jag med mig en tröja hem från H&M och åt även världens smaskigaste sallad, helt sjukt vad god den var! Slog till och med caféts sallad med hästlängder och då är det gott kan jag säga.
Igårkväll kom mina kusiner och faster med man. Var riktigt trevligt faktiskt! Mina kusiner var kvar länge trots att dom andra drog så vi satt och pratade och hade jätte kul!
Imorgon drar en ny jobbvecka igång. Tar på krafterna kan jag meddela. Men men, måste få lite pengar så det är bara att gå dit.
Hur som helst, nu ska jag byta om och gå ut med mamma. Vi hörs!

Jävla töntar

Jag är så jävla trött på taskiga kommentarer. Vad vill ni liksom? Ni verkar ju ha jävligt lite och göra hur som helst eftersom ni inte har nåt bättre att göra än att kommentera dumma saker på andras bloggar, till personer ni inte ens känner. Eller så är ni såna jävla mesar som sitter bakom en stor fet skärm och skriver saker som ni i verkligheten inte ens skulle våga nämna ur käften. Så jävla omoget och töntigt, kan inte ens förklara
Men jag har koll ska ni veta, jag vet precis var ni bor, vad ni heter och vad era föräldrar osv heter så lägger ni inte av så anmäler jag er eller tar ett snack med era föräldrar om vilka jävla barn dom har.
Nu är jag trött på det här, lägg ner för fan!
 
Slutar blogga snart, får ju ändå bara dumma kommentarer så det spelar ingen roll vad man gör.
 
#förbannad

You can hold my hand if you want to, cause I want to hold yours too


Nytt till hösten

Fick med mig dom här tröjorna hem från Stockholm. Är sååååå himla sköna! Om jag känner mig själv rätt så kommer dessa vara mina favvisplagg i höst

Mörkgrön och Vinröd tröja, 149,-/st Bikbok

Båtsemester 2012

 
I måndags tog jag, Lina och Anton tåget till Stockholm där vi sen tog färjan över till Sandhamn. Så sjukt fint där! Mötte upp deras föräldrar där i hamnen och drog till stranden på dirren hehe. Var på ön tills i onsdags sen åkte vi vidare (då med Linas båt) till en annan liten ö, Stora alskär. Även där fanns det strand och allt sånt, och sjukt mycket klippor där det blåste som ja jag vet inte vad. Orkan näst intill ;) Där stannade vi till fredagen (tror jag) och brassade vidare in mot Stockholm och lite fastland typ, fast ändå ö. Haha, krångligt. Där var det ohyggligt mycket åska så självklart låg både jag och Lina nere i våra sängar längst ner i båten och gömde oss. Coola, jag vet! :P
På kvällen hade vi lite mys i båten med alla eftersom jag skulle hem sen, så det blev typ "sista kvällen party" hehe. På lördagsmorgonen åkte vi till Vasahamnen i Stockholm och la oss där. Sen väntade shoppingen på oss. Blev ingen storshopping direkt, men blev 2 tröjor och örhängen och ett nagellack iaf. Vid 7 sen tog jag tåget hem till Västerås igen. Möttes av pappsens famn vid stationen sen blev det en lyxshake på Max innan vi drog hem. Hemma var det kalas sen, min kusin och hans mamma (Moster som vi säger) firade Simon i efterskott. Var jätte trevligt även om jag inte hann se dom så länge.
 
Tog faktiskt inte så mycket bilder måste jag väl erkänna. Men hur som helst så hade Lina med sig sin systemkamera så antagligen snattar jag lite bilder av henne sen! Eller jag Tänker ;)
Tack för en kul vecka hur som helst, Lina och alla som var med!♥

Jobbat

Halloj!
Är hemma efter första arbetsdagen, har gått bra. Är skapligt trött i fötterna bara men det får man väl räkna med när man står hela dagen.
Slutade 12 och åkte hem direkt. Sen dess har jag pillat med designen osv.. Går framåt! Tänker behålla den så här nu, dock ska jag byta header inom kort tänkte jag. Ska bli lite nya bilder först, sen byter jag. Så denna är bara tillfällig!
Kunde inte somna tidigt inatt, vilket jag anade, så jag somnade inte förrän 1 och sen gick jag upp 5 så jag är lite lätt trött nu. Funderar på att sova en stund och sen göra lite mat. Imorgon är det jobb från 6:30 till 12. Pengar rullar in sakta men säkert, gött!
 
Nu har jag dessutom laddat in bilder från båtresan och lite annat. Lägger in dom under eftermiddagen. Puss

Renovering

Håller på och fräschar upp bloggen lite. Är absolut inte klar så jag hoppas ni står ut med att den ser ut så här tills den är färdig. Ska försöka få klart den så snabbt som möjligt såklart!
Nu måste jag duscha en snabbis och sen sova, puss

Finally home

Nu är jag hemma efter nästan en vecka på sjön med Lina och hennes familj samt Anton med familj som vi gjorde sällskap med, och även en till familj som jag inte kände innan. Har varit riktigt kul och vi har haft sol varenda dag förutom en, så lite bränna har man fått också och det är ju aldrig fel. Och badat i 19 grader har vi också gjort. Inte att spotta åt!
Nu är det så att jag känner att jag "ligger efter" lite med bilder osv, ska ladda över dom imorgon tänkte jag. Blir både från båtsemestern och lite andra saker också. Har ju hunnit blivit endel bilder sen sist jag bloggade. Men nu ska jag försöka köra igång igen tänkte jag. Kan dock inte lova att det blir varje dag men ska försöka så ofta som möjligt iaf!
Imorgon är det dags att jobba och tjäna lite pengar, inte fel inte fel. -Cash is king. Blir på Håkans, förvånande va? ;) Så nu måste jag lägga fram lite kläder och sen duscha och fixa lite innan jag lägger mig. Ska ställa klockan på 5 också och det tar ju emot lite kan jag säga.. Men jag slutar rätt tidigt imorgon så det ska nog inte vara någon större fara trots allt.
Som sagt så ska jag försöka hinna ladda in lite bilder imorgon, eller kanske till och med ikväll redan. Så håll ut!
Vi hörs hörrni, puss
_______________________________________________________
~Bild från Sandhamn

JAG LEVER

Som rubriken säger, jag lever!
Fick lite bloggtorka ett tag och var även borta ett tag, och blogg.se-appen är cp. Har inte funkat på säkert 3 veckor för mig, typ.
Firade iaf midsommar i Borensberg med Adam och hans familj, sååå himla mysigt! Och gud vad jag tycker om er alla. Puss på er! Hade några sjukt roliga och mysiga dagar ihop, sen dess har det bara rullat på här hemma. Kalasat i 4 dagar har jag gjort också.. 17års kalas, 19års, 60års och 94års. Phjuuuw, helt trött och chleeeeten nu. Går nu och laddar för helgen då det är powermeet här i Västerås, sommar tradition helt klart. Jag och Adam ska åka med min kusin och hennes man i deras mustang, ska bli riktigt nice! På måndag sen tar jag och Lina (och kanske Anton) tåget till Sthlm för att sen ta färjan till Sandhamn där vi möter upp föräldrarna för att ta en tripp med båten. Gryyyyymt kul, ser verkligen fram emot det. Först powermeet med min lilla älskling och sen det där med Linis=kan knappast bli bättre!

Nu ska jag slå på tv:n och kika lite. Ville bara säga att jag lever och frodas haha. Vi hörs en annan dag, pusssss

RSS 2.0