somrig outfit


beigea chinos
vitt linne med volang
jeansjacka
brillor
converse
smycken
that's it!

hallå!
sitter och klipper bort prislappar från kläder just för tillfället. blev en tur till västerås idag på eftermiddagen med mamsen! blev lite smått till SM och sen hitta jag lite till som vanligt
  • hårspray och sånt nödvändigt
  • tränings tröja
  • 3 par trosor
  • sommarklänning
  • dataladdare (äntligen)
ja så lite blev det tillslut. ni kanske undrar varför jag köpte en dataladdare, men grejen är den att min katt bet av min förra. ja så kan det gå.. blev nöjd med köpen iaf.
efter stan la jag mig ute på gräsmattan och sola lite. så underbart väder ju! ringde Hjärtat och prata lite med han också, saknar han redan så mycket..:(
nej nu ska jag gå ner och äta några jordgubbar som frestar mig så enormt, sen blir det att börja packa lite inför helgen. har mycket att göra ikväll och imorgon..  aja ciao!


helgen och hår

har precis pillat med håret i någon timme -har provat frisyr till SM. kom fram till ett bra resultat och blev riktigt nöjd med det så nu spikar vi den! kommer dock inte visa någonting förrän efter SM.    tänkte bara visa en sjukt gullig bild för er. det va nämnligen såhär, jag va på toaletten och när jag kommer tillbaka in i mitt rum ligger Adam och Simon o gosar i sängen typ. ja, så nära kan man komma varandra på endast 2 minuter cirkus, det är inte dåligt det grabbar ;) ni är så söta!

har precis pillat med håret i någon timme -har provat frisyr till SM. kom fram till ett bra resultat och blev riktigt nöjd med det så nu spikar vi den! kommer dock inte visa någonting förrän efter SM.   

tänkte bara visa en sjukt gullig bild för er. det va nämnligen såhär, jag va på toaletten och när jag kommer tillbaka in i mitt rum ligger Adam och Simon o gosar i sängen typ. ja, så nära kan man komma varandra på endast 2 minuter cirkus, det är inte dåligt det grabbar ;) ni är så söta!

new place

Hej alla nya som gamla läsare. fick lov att skaffa ny blogg pga att den gamla fuckade upp totalt, blä :( men gör iaf ett nytt försök här!  har inte kommit igång så mycket än förstås, men snart så. ni får väl hålla utkik efter nya inlägg o så. ska försöka uppdatera dagligen, men ibland räcker inte tiden till.

för er nya läsare så kan jag väl presentera mig själv lite..
som sagt, heter Ida. bor mellan hallsta och kolbäck, världens byhålor. jag dansar bugg, boogie woogie och dubbelbugg med några sjukt roliga människor. hållt på med dans sen jag va 8 år så det är ett tag nu. kan även säga att jag ska tävla SM om 4 dagar! förövrigt så har jag en pojkvän vid namn Adam som bor i Linköping. hållt ihop i 8 månader, men det är bara början. världens mest underbara är han! har massa underbara vänner också som betyder massor för mig. dom vet själva vilka dom är. har även en muppig familj som jag tycker om att vara med. ja vad ska jag mer säga.. går i 8:e klass på en skola med ungefär 500 elever här i hallsta. men snart är s k i t e n slut, yeeeeah!

ja nu vet ni lite mer om mig, tills vidare iaf. återkommer senare!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0