Onsdagsmorgon

Godmorgon på er!
Sitter just nu på mammas jobb och äter frukost. En rykande, färsk macka är svårslaget faktiskt! Mums!!
Ska snart dra mig över gatan till biografen där vi ska göra cabare! Är super taggad och jag tror detta blir skit skoj! Vi hörs


Cheap Monday

Kommentar
Lundh om Igår/idag:
fin du är hjärtat, saknar dig massor!♥

Svar
Ååh tack! saknar dig med, måste ses snart!!♥

Hej på er!
Har för första gången på ca 1-2 månader startat min älskade dator som är kaputt :'(
Måste investera ett nytt batteri för det här gamla är slutkört, går inte ens att ha datorn igång i 2 minuter MED LADDARE utan att den dör, men nu har jag haft den på laddning i flera dagar så nu lär den funka ett tag iaf.

Idag har jag tvättat min pärla (moppen) och gasat runt lite, hehe. Skulle även övningskört ett tag ikväll hade vi tänkt men pappa fick annat att göra och mamma skulle fixa med massa pappren och sånt där tråkigt ni vet, vuxengöra med andra ord.

Imorgon är sista riktiga skoldagen på Lindboskolan för min del! Känns så galet skönt! Sen på onsdag börjar vi med cabarén, ska bli så sjukt kul! Har inte speciellt mycket att göra imorgon heller, ska ha muntligt i engelska, fika på spanskan, slöa på matten och baka något roligt på hemkunskapen. Slapp dag! På kvällen sen hoppas jag på en biltur men det visar sig om det blir så, mina parents kanske har fullt upp.

Vet att det blivit ganska dött här på bloggen ett tag men jag har haft hur mycket som helst i huvudet ett tag, men nu börjar jag komma igång igen känner jag! Skönt!
Nu ska jag plocka i ordning till imorgon och sen slå på en film tror jag, det visar sig. Ha det bra så hörs vi, puss och kram♥



Igår/idag

Kvällen igår spenderade jag med lina efter en skön eftermiddag vid hennes båt. Gick till gårn på kvällen och blev kvar där tills jag åkte hem och däcka i sängen för jag va så trött, hehe.
Imorse tog vi lite mys-frulle, hela familjen, och bara hade mysigt i solen! Sen tog jag med mig pappsen i bilen och övningskörde, så jädrans taggad på att ha körkort och bil just nu! Det gick bra och sen åkte vi hem och åt. På eftermiddagen åkte vi förbi Momme med blommor eftersom det är morsdag imorgon för er missat det. Saknar dig massor mormor, önska jag kunde krama om dig imorgon!❤❤
Efter besöket på kyrkogården åkte vi ut till Berg och grillade med min morbror, Marie och Linnea! Jätte trevligt! Nu ska jag titta klart på Eurovision song contest och sen slänga mig i sängen.
Imorgon blir det att fira världens bästa mamma och sen luncha hos farmor.

Hörs imorgon, puss och kram!
(haha fick lägga in en oklar instagram bild)


Njuter!

Befinner mig just nu på bryggan vid Linas båt tillsammans med henne! Njuter i solen med bra musik och glass, perfa! Kikar in lite båtar också, hehe.


Apple tree

Var bara tvungen att ta kort på ett av äppelträden nyss, så otroligt fint just den här årstiden. Typ vår/försommar! Älskar det!
Nu ska jag knata iväg till bussen för att sen ha svenska i 3 timmar och lite idrott. Hörs!


kom, ge mig ljudet av ditt hjärta

Heeeeej!
Var otroligt länge sen jag verkligen uppdaterade. Har haft jätte mycket i skolan och sånt, ni som går i nian fattar nog. Men bröt stressandet av att dra till Stockholm med hela klassen (både 9:1 och 9:2) i tisdags för museum, shopping och självklart grönan. La upp bilder igår ju och dom får nog tala för min dag, orkar inte berätta om allt. Däremot kan jag säga att vi hade en sjuuukt bra dag tillsammans, kommer sakna er sen!

Har inte berättat om SM heller ju! Gud va jag känner mig efter, haha. Iaf, åkte ju dit som sagt på torsdagen och checkade in på vandrarhemmet osv, sen blev det mat med dom flesta från klubben. Träffade Adam ett tag på kvällen också eftersom han också bodde mitt i stan, vilket var perfekt, så jag fick pussa lite på honom♥ På fredagen sen var det tävlingdags och i buggen gick vi vidare till lördagsfinalerna men i boogien åkte vi ut.. På lördagen blev det tidig uppgång igen och det började med kvartsfinal där vi sen gick vidare till semifinalen! I semin tog det sen stopp tyvärr men vi är supernöjda med både dansen och placeringen, som blev en 11e plats!

http://play.danssport.se/index/30?eventid=2240 <---- Här kan ni se både kvartsfinalen och semifinalen. Klicka in på "första passet" och spola fram till ca 11:30 för att se kvarten. -Jag har silverfärgat linne ifall ni inte hittar oss-. Om ni sen spolar fram till 31:30 kan ni även se semin.

http://play.danssport.se/index/30?eventid=2239 <---- Här kan ni också se fredagens uttagning i bugg samt boogie woogien. Klicka in på "invigning" och spola fram till 30:00 ungefär för att se våran presentationsdans i bugg och även uttagningen som är preciiiiis efter presentationen (vi dansar i första gruppen). Boogien kan ni hitta vid "förmiddagspasset" och 03:45. Inte så jädrans nöjd med dansen där men det duger väl, haha. -grön klänning-
Var hur som helst en sjuuuukt kul och lärorik helg! Oförglömlig

Nu måste jag läsa ut en bok som ska vara klar tills imorgon, suck. Men men, det måste göras! Hörs en annan dag



Gårdagen med 9an i Stockholm

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2753610/images/2012/pic_203808592.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2753610/images/2012/pic_203808605.jpg" class="image">


Gårdagen

Slänger in 2 bilder från igår -mockarutor från hemkunskapen, super goda! Också en bild innan sm-träffen som var super trevlig!! ( kavaj -h&m // linne -h&m // byxor -ginatricot // klocka -ur&penn // ring -bikbok )
Nu taggar vi järnet för imorgon drar vi oss ner mot Blekinge!
Just för tillfället sitter jag i väntrummet vid tandregleringen ( ja, för 3e gången på 2 veckor ) sen blir det skolan igen.

Vill också passa på att berätta att bror min fyller 18 bast idag! GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA BROR!❤ efter skolan blir det hem och äta tårta med släkten osv. Ha en bra dag Simon!!


Q&A

Hade tydligen missat en kommentar för ett bra tag sen, sorry! Iaf så frågade Minna vart jag köpt detta linne.
Då kan jag berätta att jag köpt det på Rut m.fl för ca 150 kr. Super fint bakifrån då den är lite öppen i ryggen, snyggt! Så nu vet du Minna;)


Träning

Nu sticker jag snart iväg och kör lite extra, skönt! På eftermiddagen kommer min älskling, då blir allt som det Ska vara❤ vi hörs senare, puss
#träningsoverall och leende


Oldies

Hittade lite gamla bilder på Linas dator här om dagen, skrattade otroligt mycket! Haha kan fordrande inte sluta le när jag ser mina knubbis-kinder(a)
Verkar dessutom aldrig hört talas om plattång, haha. Bjuder på dom!


Yesterday


New haircolor

Halloj!
Har precis lagt i ordning allt tills imorgon då jag ska på hajk med klassen. Inget jag direkt ser fram emot, speciellt inte om det blir lika dåligt väder som idag, men vi får väl göra det bästa av det och försöka Göra den rolig annars.
Idag var jag som sagt och klippte mig och slingade, blev jätte nöjd! Tyckte först att det blev lite för ljust men nu har jag känt in färgen och det känns bra! Direkt när jag var klar åkte vi iväg till träningen och körde ett tag. Känns att det är nära till SM nu! Har skrivit ner vad jag ska ha med mig så jag inte glömmer något. Varför jag skrev den redan idag är för att jag alltid kommer på saker i efterhand och då är det bara att skriva in det på listan sen så jag hinner fixa den saken innan vi åker, toppenbra!
Imorgon vet jag inte när jag slutar men vid 5 blir det iaf träning för Jimmy, skoj! På kvällen sen måste jag plugga och fixa massor så jag hinner nog inte uppdatera er något under eftermiddagen.
Men vi hörs, puss!


Tuesday

Har precis duschat och fräschat till mig lite efter en super tråkig dag som bara har varit piss.. Skulle dessutom dragit ut en tand idag men det blev framflyttat, orkar inte ta allt. Blev alldeles för mycket sen när jag kom hem så jag och
Mamma satt oss ner och pratade, tack Mamma!❤ nu känns det bra så nu måste jag ta tag i morgondagen. Efter skolan imorgon går jag till min syssling Daniella och blir en aning ljusare i håret och framförallt fräschare! Ska försöka hinna klippas lite också men det beror på tiden för sen är det träning, och eftersom det bara är 10(!!) dagar kvar till SM så måste vi ligga i! Känns så himla skönt också att skolan snart är slut, är verkligen i behov av lov och oplanerade dagar som jag vill spendera med dom jag verkligen älskar. Sååå behövligt!
Nu ska jag läsa lite i min bok, puss!


Lovely sun

Hej!
Ligger ute i solen och har det allmänt bra! Läser en bok från utvandrarserien som måste vara utläst i veckan, passar bra att göra det nu i solen. Har också bränt av 2,5 timmes träning på förmiddagen. Kändes jätte bra på något sätt och sen kom även Björn på besök, inte sett han sen olyckan. Var härligt att se honom och vi fikade lite ihop efter träningen med alla andra, trevligt! Måste skriva svenska senare så jag har fullt upp.
Hörs!


4 maj

Hej på er!
Kort dag i skolan idag, däremot jätte tung och tråkig.. Är så otroligt skoltrött just nu och trött över huvudtaget.
Efter skolan tog jag, Lina och Bella vårens första mjukglass på Håkans döttrar, hur gott som helst! Nu ligger jag i min nyinköpta onepiece och myser framför tv:n med godisskålen, hihi.
Vet att uppdateringen har varit otroligt dålig ett tag men jag har verkligen inte orkat eller haft tid, hur mycket som helst i skolan nu.. Ska försöka bli bättre i vilket fall!! Ha en jätte bra fredagskväll allihopa!


RSS 2.0